Πρωταθλητής Κ21 ΕΣΠΑΑΑ ο Πανερυθραϊκός (VIDEOS)

Ο Πανερυθραϊκός στο κατάμεστο κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» της Νέας Ερυθραίας αναδείχτηκε πρωταθλητής Εφήβων. 

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας κέρδισε πάρα πολύ εύκολα στον Μεγάλο τελικό της διοργάνωσης τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ.

ΜVP της διοργάνωσης ήταν ο Νίκος Καβαρινός ο οποίος πήρε το βραβείο από την κα Λίλα Δραγώνα, νέα υπεύθυνη αθλητισμού και νεολαίας του Δήμου Κηφισιάς, καθώς και το βραβείο του καλύτερου Επιθετικού από τον Ζώη Σωτηρόπουλο ένας από τους χορηγούς της ομάδας.

Καλύτερος Πασαδόρος ο Άγγελος Καλλιμάνης, ο οποίος πήρε το βραβείο από το Γιάννη Καλμαζίδη

Καλύτερος λίμπερο ο Νίκος Δοροβάτας, ο οποίος πήρε το βραβείο από τον Γρηγόρη Ρουσσάκη.

Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Νέοι Βύρωνος ο οποίοι αρκετά εύκολα πήραν τη νίκη στον μικρό τελικό απέναντι στον ΑΟΠ Κηφισιάς ο οποίος δεν είχε στο δυναμικό του τον Ματέο Χασμπάλα που ήταν με την ανδρική ομάδα στον αγώνα της Volleyleague.

Όσον αφορά τον αγώνα…

Η ομάδα του Πανερυθραϊκού επικράτησε σε όλους τους τομείς με ένα Καλλιμάνη να μοιράζει ιδανικά τη μπάλα, με ένα Μπάο με αδιαπέραστο στο μπλοκ, πολύ καλό επιθετικά και με σερβίς φωτιά, έκανε τη ζωή δύσκολη στους υποδοχείς. Ο Καβαρινός για ακόμα μια φορά ήταν πολύ καλός επιθετικά, έχασε λίγες μπαλιές και σημείωσε πολλούς πόντους. Ενώ ο Δοροβάτας ήταν εγγύηση στην υποδοχή. Καρύκας, Αναγνωστάκης και Ρέππας βοήθησαν πάρα πολύ με τη σειρά τους την ομάδα τους με αποτέλεσμα ο Πανερυθραϊκός να φτάσει εύκολα στη νίκη.

Στο πρώτο σετ ο άσος του Αναγνωστάκη έφερε το σκορ στο 12-6. Ακολούθησαν καλές επιθέσεις κι ο Μαρκάκης πήρε τάιμ άουτ στο 15-8. Ο Πανερυθραϊκός ασταμάτητος έφτασε στο 19-10 με τον Καβαρινό, ο Μωραϊτης έκανε το 21-14 και στο 21-15 ο Πανερυθραϊκός πήρε τάιμ άουτ. Αλλά Καβαρινός και Μπάος στην επιστροφή «καθάρισαν» εύκολα το σετ 25-18.

Στο δεύτερο σετ με μπλοκ του Καρύκα και του Μπάου έγινε το 5-1. Ο Μαρκάκης πήρε τάιμ άουτ στο 6-1 μετά το μπλοκ άουτ του Καβαρινού. Ο Πανερυθραϊκός με τον Μπάο στο σερβίς έμοιαζε ασταμάτητος και η διαφορά έφτασε στο 15-4. Ο Μπάος με μπλοκ το 20-9 και το 22. Για να τελειώσει το σετ ο Καβαρινός 25-12.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του Πανερυθραϊκού κι έκανε το 3-0 αλλά με ένα 6-0 ο Πανερυθραϊκός πέρασε δυναμικά μπροστά. Ο Μπάος με άσο έκανε το 9-6, στο 10-6 οι διαιτητές έδωσαν μεταφορά και ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε έντονα. Ο Μουλος με άσο έκανε το 11-9, με μπλοκ ο Καλλιμάνης 14-10, ο Μπάος το 17-13, ο Ρέππας το 19-15, στο 21-15 έγινε μπλοκ στον Μωραϊτη, ο Καρύκας το 22-16, με δύο συνεχόμενα μπλοκ του Μπάου το 24-16 και ο αγώνας τελείωσε 25-18.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-18, 25-12, 25-18

Πανερυθραϊκός ( Καλύνης ) : Καβαρινός, Μπάος, Καλλιμάνης, Αναγνωστάκης, Καρύκας, Ρέππας, Δοροβάτας (λ) / Σωτηρόπουλος (λ) Αδραχτάς, Γεωργίου, Ουτζής,

Παναθηναϊκός (Μαρκάκης): Λεβέντης, Κορδαλής Ν. Κορδαλής Ι., Αρώνης, Μαρκάκης Α., Μωραϊτης, Κωτσάκης (λ) / Αυτζιόγλου (λ), Σερεμέτης Σπ., Μαρκάκης Ε., Στέφας, Μουλος,

Πολυμέσα