ΠΑΟΚ: Πανέτοιμος για να τα κατακτήσει όλα

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για τρίτη σεζόν στο πρωτάθλημα της volleyleague γυναικών, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που κατέκτησε πέρυσι το κύπελλο Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα έχει στον πάγκο, τον πρώην διεθνή προπονητή Τάκη φλώρο.

Την παρθενική του εμφάνιση στα ευρωπαϊκά κύπελλα θα κάνει επίσης και την φετινή σεζόν. Τέσσερις ξένες αθλήτριες θα έχει στο δυναμικό του φέτος ο ΠΑΟΚ, με τις δίδυμες Da Yeong Lee και Jae Yeong Lee να ξεχωρίζουν, καθώς είναι οι πρώτες κορεάτισσες αθλήτριες που θα αγωνιστούν στη volleyleague γυναικών. Επίσης έχει στο δυναμικό του την Μάγια Κολάρ από την Ισπανία και την Ζουλιέ Φιντόν από τη Γαλλία. Ρόστερ που κερδίζει δεν αλλάζει εύκολα λέει ο κανόνας και αυτό ακριβώς τήρησε ο ΠΑΟΚ, καθώς κράτησε όλες τις Ελληνίδες αθλήτριές του. Συγκεκριμένα θα ξαναδούμε με τα ασπρόμαυρα την Μαρτίνα Ξανθοπούλου, την Ιωάννα Πολυνοπούλου την Ελένη Παπαδοπούλου, την Ελισάβετ Ηλιοπούλου, τη Ντάνα Καλαντάτζε, την Ευαγγελία Μερτέκη, τη Μαρία Κλέπκου, τη Σταματία Κυπαρίσση, την Κυριακή Τερζόγλου και την Ανδρομάχη Τσιόγκα.

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο 9/10/2021 με το ντέρμπι της Μίκρας, ΠΑΟΚ- ΑΟ ΘΗΡΑΣ

EΔΩ Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ηλυσιακός: Πολλές αλλαγές, νέοι στόχοι