Σε καλό κλίμα συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΟΦΗ

Η προετοιμασία της ομάδας βόλει του ΟΦΗ συνεχίζεται σε σκληρούς ρυθμούς, με διπλές προπονήσεις καθημερινά και έμφαση στο θέμα της φυσικής κατάστασης.

Την Πέμπτη (5/9) το πρωί, ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, έβγαλε το… λάδι στους παίκτες του, καθώς το πρόγραμμα στο Παγκρήτιο στάδιο, ήταν ιδιαίτερα επίπονο.

Οι αθλητές του ΟΦΗ πάντως, ως γνήσιοι επαγγελματίες, το εκτέλεσαν με συνέπεια και χαρά και χαμόγελο, καθώς το κλίμα στην ομάδα, σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (2η εβδομάδα), είναι πραγματικά εξαιρετικό.

Σαν μια οικογένεια και αυτό μπορεί να αποτελέσει και το μεγάλο μυστικό για την επιτυχία της φετινής προσπάθειας στην Volley League.

O Eρασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα βόλει θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την διοίκηση του Παγκρητίου σταδίου και το Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, για την προετοιμασία τηε ομάδας.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον διευθυντή της εγκατάστασης Δημήτρη Τσιράκο, αλλά και στα μέλη του προσωπικού του σταδίου, τα οποία καθημερινά, πασχίζουν να μην λείψει τίποτε απο τους αθλητές του ΟΦΗ.
Δείτε εδώ VIDEO και φωτογραφίες

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ