Ανακοίνωση ΣΦΠΧ για καταγγελία αθλήτριάς του

Για φραστική επίθεση και χειροδικία κατήγγειλε η αθλήτρια του ΣΦΠ Χανίων, Σοφία Καλορμάκη τον προπονητή άλλης ομάδας.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

1.Ο ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ αναφορικά με την καταγγελία της αθλήτριας του Συλλόγου μας Καλορμάκη Σοφίας, για φραστική επίθεση και χειροδικία από προπονητή άλλου σωματείου αναφέρει τα εξής: λαμβάνοντας υπ’ όψιν την μήνυση της αθλήτριας που κατέθεσε στην Αστυνομική διεύθυνση Χανίων προς τον προπονητή που έπραξε τα προαναφερθέντα, αφού παρελήφθη από την Ε.Σ.ΠΕ.Κ η επίσημη έκθεση των διαιτητών που ήταν ορισμένοι στον αγώνα βόλεϊ Γυναικών την 20 Νοε. 2022 και τέλος την μαρτυρία της Αρχηγού της ομάδας του Συλλόγου που επίσης ήταν παρούσα στο περιστατικό, αποφάσισε την έκτακτη συνέλευση του ΔΣ η οποία έλαβε χώρα την 23 Νοε 2022 όπου και αποφασίστηκαν τα κάτωθι :

                  α. Σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου καταδικάζει το περιστατικό και προτρέπει κάθε αθλητή/τρια να καταγγείλει άμεσα στις αρχές, οποιαδήποτε είδους βία αντιμετωπίσει.

                  β. Προτείνει στην Ε.Σ.ΠΕ.Κ να λάβει κατάθεση και από τους υπόλοιπους μάρτυρες (κ. Αγγελίδη και κα Τζανετέα) που ήταν παρόντες στο περιστατικό.

γ.  Ο Σύλλογος θα είναι στο πλευρό της αθλήτριας του όπου αυτό απαιτηθεί.

                  δ. Να εκδοθεί άμεσα δελτίο τύπου προς τα ΜΜΕ για ενημέρωση τους ως προς τις  επίσημες αποφάσεις του ΔΣ του Συλλόγου, που αφορούν το συγκεκριμένο περιστατικό.

2.Ο Σύλλογος μας προχώρησε στην καταδίκη του περιστατικού αυτού, διότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν συνάδουν με το σύνολο των αρχών και των αξιών με τις οποίες ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός εμπλούτισε τον αθλητισμό,  προάγοντας τον σε μέσο εξάσκησης του σώματος, καλλιέργειας του πνεύματος, εξευγενισμού της ψυχής και σύσφιξης των ανθρώπινων σχέσεων, κοινώς το Αθλητικό Ιδεώδες

3.Παρακαλώ για τις ενέργειες σας. 

                                                    

Μετά τιμής  το ΔΣ ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ