Η απάντηση του Εθνικού στην αποχώρηση Μπογιατζόγλου

Μετά την επιστολή του κ. Μπογιατζόγλου σχετικά με την αποχώρησή του από την ομάδα του Εθνικού, η Επιτροπή Γυναικείου Βόλεϊ της ομάδας δίνει τη δική της απάντηση με σχετική ανακοίνωση:

"Η επίσημη θέση της Επιτροπής Γυναικείου Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά
Πειραιάς, 17 Σεπτεμβρίου 2022

«Ο δήθεν καλός, ο κακός και ο ρίψασπις»

Το Τμήμα Γυναικείου Βόλεϊ διοικείται από Επιτροπή η οποία αποτελείται από άτομα σοβαρά, με υγιή νοοτροπία, αγάπη για τον αθλητισμό και τα νέα παιδιά. Τα άτομα αυτά είναι όλοι ΕΘΝΙΚΟΙ και εργάζονται για το τμήμα, άνευ ωραρίου, χωρίς αμοιβή.

Όλα τα μέλη της Επιτροπής έχουν ως ΠΡΩΤΟ στόχο να προσφέρουν στον σύλλογο και να υπηρετούν την Ομάδα και το αθλητικό δυναμικό της και να κάνουν την καλύτερη δυνατή χρήση των πόρων του τμήματος για να φέρουν αποτελέσματα και επιτυχίες.
Αυτή είναι η ευθύνη που έχει αναλάβει η Επιτροπή. Αν αποτύχει, κανένα από τα μέλη δεν θα πάει σε άλλη ομάδα. Αν αποτύχει, δεν θα φταίνε οι άλλοι.

Με σεβασμό λοιπόν στον Εθνικό που σε λίγο κλείνει έναν αιώνα προσφοράς στον αθλητισμό, η Επιτροπή Βόλεϊ διαλέγει περήφανα τον ρόλο του κακού του «παραμυθιού» κάθε φορά που:

- Κάποιος δεν είναι αντάξιος της ιστορίας του Εθνικού Πειραιά

- Κάποιος κρίνεται ανεπαρκής για το ρόλο που του έχει ανατεθεί

- Κάποιος παίζει ρόλο διαλυτικό και όχι συνεκτικό

- Κάποιος νομίζει ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει ανάγκη «επαγγελματίες» που έρχονται τελευταίοι και φεύγουν πρώτοι

- Κάποιος χρησιμοποιεί την ομάδα ως όχημα για την επίτευξη της προσωπικής του ματαιοδοξίας

- Κάποιος έχει κρυφή ατζέντα και βλέψεις

- Κάποιος χρειάζεται να μπει κάτω από άλλες «φτερούγες» για να κάνει τη δουλειά του

- Κάποιος φοβάται την ήττα αντί να δουλέψει για τη νίκη

- Κάποιος νομίζει ότι έχει πάρει «εν λευκώ» εντολή

- Κάποιος παρασημοφορεί τον εαυτό του

- Κάποιος επηρεάζει την ψυχολογία και ρίχνει το ηθικό

- Κάποιος προσπαθεί να λύσει προβλήματα με αναβλητικό και ηττοπαθή τρόπο και φράσεις που θα τις χαρακτήριζε ο καθένας ως επιεικώς γραφικές

- Κάποιος δεν κινείται παράλληλα και σε αρμονία με την φιλοσοφία και τη νοοτροπία της ομάδας
.
Ο εν λόγω κύριος που υπογράφει την επιστολή που δημοσιεύθηκε, έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας (όπως πάγια το συνηθίζει άλλωστε) έπειτα από μια κακοπροαίρετη ανάρτησή του στην ομαδική των αθλητριών του συλλόγου, η οποία αφορούσε για μία ακόμη φορά τον εαυτό του και κανέναν άλλον και είχε σκοπό να διαταράξει το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει και θα υπάρχει μεταξύ των αθλητριών της γυναικείας ομάδας του Εθνικού. Ακολούθησε η παραίτηση του προπονητή (ο οποίος είχε προταθεί και προσληφθεί κατόπιν αποκλειστικής εισήγησης του εν λόγω κυρίου), η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή από την Επιτροπή.


Η Επιτροπή Γυναικείου Βόλεϊ του Εθνικού ΟΦΠΦ"