Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2017-2018/B_GYNAIKON/GAMES/ENOSI-PIGASOS
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Εξαιρετική εμφάνιση της Φιλίας στην Κέρκυρα

Παρά το πολύ κουραστικό ταξίδι και τις απουσίες που είχε η Φιλία Άρτας, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισε στην Κέρκυρα την τοπική ομάδα της Βολίδας με 3-1 σετ για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ γυναικών.

To πρώτο σετ είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ, αλλά δεν είχε καλή κατάληξη γα την ομάδα της Άρτας, καθώς στο φινάλε το κατέκτησε η ομάδα της Βολίδας με 26-24. Στο δεύτερο σετ ο ΑΟ ΦΙΛΙΑ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ με 8-5, 12-8 και 18-12. Τη διαφορά αυτή την κράτησε ως το τέλος και κέρδισε το σετ εύκολα με 25-15, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1 σετ.

Στο επόμενο σετ η Φιλία με πολύ καλή ψυχολογία έπαιξε εξαιρετικά, βελτίωσε το σέρβις και το μπλοκ και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Βολίδας να αντιδράσει. Από την αρχή πήρε μεγάλο προβάδισμα και κατέκτησε το σετ πολύ εύκολα με 25-12. Ίδια εικόνα και στο 4ο σετ, το οποίο κατέληξε και πάλι στην Φιλία με σκορ 25-11. Με αυτόν τον τρόπο ο ΑΟ ΦΙΛΙΑ έφτασε στη νίκη με 3-1 σκορ, η οποία μάλιστα είναι και η δεύτερη συνεχόμενη, και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα της 'Αρτας είναι στις 20 Ιανουαρίου στο ΔΑΚ Άρτας με αντίπαλο τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας.