Επένδυση με ...ταλέντο και μέλλον για τον ΑΟ Λαμίας

Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 ανακοινώνει την μεταγραφή μιας ταλαντούχας δεκαεξάχρονης αθλήτριας, πολλά υποσχόμενης για το μέλλον, της πασαδόρου Μπρουσάκη Θεοδώρας, που γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου του 2006 με ύψος 1,80μ.

     Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Α. Σ. Ασκληπιό Τρικάλων σε ηλικία εννέα ετών και αγωνίστηκε σε όλα τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών (Παγκορασίδες-Κορασίδες-Νεάνιδες). Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν η βασική πασαδόρος στην Γυναικεία αμάδα του εν λόγω συλλόγου στην Α2 Γυναικών. Είναι βασικό στέλεχος στην θέση της στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων με οχτώ Διεθνείς συμμετοχές. Είναι μαθήτρια της Β΄Λυκείου.

      Μετά την συμφωνία της συνεργασίας η αθλήτρια δήλωσε:"Θελω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. και τους προπονητές της ομάδας του Α.Ο.Λ.,  που με εμπιστεύτηκαν ώστε να είμαι μέλος του roster της. Aποτελεί για μενα μεγάλη πρόκληση να είμαι σε ομάδα που αγωνίζεται στην volleyleague Γυναικών και θα προσπαθήσω να βοηθήσω στα μέγιστα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και χωρίς τραυματισμούς."

      Το  Δ.Σ. του Α.Ο.Λαμιας 2013 καλωσορίζει την θεοδώρα στην οικογένειά του και της εύχεται να έχει πάντα υγεία, καλή πρόοδο στα μαθήματά της και στην επίτευξη των στόχων της όπως και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

 

Δελτίο τύπου: ΑΟ Λαμίας