Η προπονητική ομάδα του ΑΣΠ Κόρινθος

H προετοιμασία του ΑΣΠ Κόρινθος για τη νέα αγωνιστική χρονιά έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς, ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν την ανακοίνωση των φιλικών που θα δώσει η ομάδας μας μέχρι και την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών.

Είναι, λοιπόν, η κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσουμε το φετινό προπονητικό team, που αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες οι οποίοι – ο καθένας από το δικό του πόστο – θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Στη θέση του προπονητή έχουμε ήδη καλωσορίσει τον Μανώλη Πρασανάκη, ωστόσο δεν έχουμε αναφερθεί στα υπόλοιπα πρόσωπα που συμπληρώνουν το προπονητικό staff.

Γυμναστής της γυναικείας ομάδας θα είναι για μια ακόμα φορά ο Γιάννης Δαμβουνέλης, σε συνέχεια της εξαιρετικής δουλειάς και συνεργασίας που αναπτύχθηκε τα προηγούμενα χρόνια, ενώ στατιστικολόγος παραμένει και η Ζωή Κοσμόγλου.

Και επειδή ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τόσο ο φυσιοθεραπευτής Λευτέρης Βασιλάκης (σημαντικό κεφάλαιο στην αποκατάσταση των αθλητριών μας), όσο και ο γιατρός μας Γιάννης Ντέρος, παραμένουν και θα βοηθήσουν στο μέγιστο βαθμό την πορεία του συλλόγου στη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους!

 

ΑΣΠ Κόρινθος