Ακόμα μια σεζόν στον Απολλώνιο η Λάβδα

Την ανανέωση της συνεργασίας με την Ευανθία Λάβδα ανακοίνωσε ο Απολλώνιος:

"Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Λάβδα Ευανθία, η οποία από τη νέα σεζόν θα είναι η αρχηγός της ομάδα μας!

Σε μια σύντομη δήλωσή της η Ευανθία ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για δεύτερη χρόνια με την φανέλα του Απολλώνιου.
Η εμπιστοσύνη και η στήριξη από τη Διοίκηση της ομάδας, είναι πολύ μεγάλη, κι αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους και χαίρομαι που θα είμαι μέρος όλου αυτού, για άλλη μια χρονιά για την επίτευξη αυτών.
Ελπίζω με την απόδοση μου, να τους βγάλω ασπροπρόσωπους και πάλι, και να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα, αλλά κι εγώ η ίδια.
Εύχομαι επίσης, σε αυτή τη καινούρια σεζόν να έχουμε πάνω απ’ολα υγεία, χωρίς τραυματισμούς κι εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, καθώς έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες''.

Ευχόμαστε στην Ευανθία, που κι αυτή τη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες"

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ