Πιστεύουν στον Βασίλη Πανδή οι Αμαζόνες

Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Βασίλη Πανδή για έναν ακόμα χρόνο.

 Με γνώμονα την ταύτιση φιλοσοφίας και απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών, η διοίκηση επισφράγισε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του κ. Πανδή. 

Η παραμονή του έμπειρου τεχνικού στην κεφαλή της γυναικείας ομάδας, για τρίτη διαδοχική σεζόν, αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο και παρακαταθήκη για την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της ομάδας τη νέα χρονιά. 

Την ίδια ώρα η διοίκηση των Αμαζόνων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον άμεσο συνεργάτη του κ. Πανδή κ. Γιώργο Μπαλαγιάννη, προσωπικότητα που στήριξε άοκνα μαζί με τον κ. Πανδή την προσπάθεια της ομάδας Κ20 (Νεάνιδες) του Συλλόγου να αναρριχηθούν φέτος στη 2η θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία τους 

Ευρέως γνωστός στον χώρο του ελληνικού βόλεϊ, ο κ. Βασίλης Πανδής αγωνίστηκε ως παίκτης από το 1999 έως το 2014 σε αρκετές ομάδες. 

Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ με ειδικότητα την πετοσφαίριση.

Έναν χρόνο μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης του, ανέλαβε ρόλο προπονητή, στον οποίο διακρίθηκε λόγω του ταλέντου αλλά και της εργατικότητάς του.

Το Δ.Σ. του Αμαζόνων εύχεται στους κ. Βασίλη Πανδή και Γιώργο Μπαλαγιάννη υγεία και καλή επιτυχία.