Ξένος κεντρικός στην Κηφισιά (VIDEO)

Ο Μαξ Τσάμπερλεν είναι ο νέος κεντρικός του ΑΟΠ Κηφισιάς και με αυτόν η ομάδα των Βορείων προαστίων ολοκλήρωσε το ρόστερ της.

Ο αμερικανός που την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Γαλλική Τουρκουά, έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση στο Ζηρίνειο και δεν παρέλειψε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για την μεγάλη πρόκληση στην Volleyleague.

Ο Τσάμπερλεν είναι 23 ετών κι έχει ύψος 199 εκ. Γεννήθηκε στο Μπέβερλι Χιλς και ξεκίνησε το βόλεϊ στα 15 του στο σχολείο του στο Λος Άντζελες. Στα 16 του υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στο Σάντα Μόνικα Μπιτς και για 4 χρόνια αγωνίστηκε στο αμερικανικό πανεπιστημιακό πρωτάθλημα στο Pepperdine. Την περασμένη σεζόν ήρθε στην Ευρώπη και χάρη της Τορκουά και φέτος θα αγωνιστεί στην Κηφισιά.

Τo Greekvolley ήταν σήμερα στο Ζηρίνειο και πήρε την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη του Αμερικανού άσου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

- Τσάρμπερλεν : “Είναι ένα όμορφο μέρος, καλή αλλαγή σε σχέση με αυτό που ήμουν πέρσυ, ηλιόλουστη κι όμορφη πόλη. Ήρθαν σε επαφή με εμένα κι ήταν πολύ σημαντικό, ήθελα πολύ να παίξω. Μετά την καραντίνα με τον κορονοϊό ήταν δύσκολο να βρω ομάδα, η Κηφισιά ήταν πολύ σοβαρή, γρήγορη, και επέλεξα γρήγορα την ομάδα.

- GV : “Τι γνωρίζεις για το ελληνικό πρωτάθλημα”

- ΤΣ: “Δε γνωρίζω τίποτα! Νομίζω είναι καλό αυτό. Ήρθα εδώ να νικήσω, να παίξω να παίξω σκληρά, δεν είναι ανάγκη να ξέρω τα υπόλοιπα.

- GV : “Τι θες να ευχηθείς με τη νέα σεζόν;”

- ΤΣ: “Θέλω να εξελιχθώ με την ομάδα να παίξω σε κάθε παιχνίδι όσο καλύτερα μπορώ, να δούμε που θα πάει είναι η πρώτη μου προπόνηση, θα δούμε τι θα κάνουμε. Νομίζω θα είναι καλή σεζόν”.

Πολυμέσα