Από τη Σταυρούπολη στα Γιάννενα η Σαββάογλου

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ εντάσσοντας στο δυναμικό της για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 την ταλαντούχα πασαδόρο Χρυσάνθη Σαββάογλου από τον ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Η 19χρονη αθλήτρια του ΕΟΣ αγωνίστηκε και στην Α1 Εθνική κατηγορία και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του ΓΑΣ στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.Η Χρυσάνθη Σαββάογλου μιλώντας στο site του συλλόγου τόνισε:

"Είμαι χαρούμενη γιατί θα αγωνιστώ φέτος με τα χρώματα του ΓΑΣ στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ασφαλώς οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες αλλά γνωρίζω ότι πηγαίνω σε μια ομάδα καλά οργανωμένη με στόχους αλλά και υγιές ανταγωνισμό. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε μαζί με τις υπόλοιπες συναθλήτριές μου να ικανοποιήσουμε τον καταπληκτικό κόσμο του ΓΑΣ και βέβαια να εκπληρώσουμε του στόχους που η Διοίκηση θα μας θέσει . Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το Πρόεδρο και το ΔΣ του συλλόγου μου για την μεταγραφή μου στον ΑΣ ΓΙΑΝΕΝΝΑ".

Η Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο Κο Δημητριάδη Στέλιο αλλά και το ΔΣ του ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ για την συνεργασία που είχαν από την πρώτη στιγμή η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την μετεγγραφή της αθλήτριάς τους στον ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Καλωσορίζουμε την αθλήτρια Χρυσάνθη Σαββάογλου στο δυναμικό της γυναικείας μας ομάδας και είμαστε βέβαιοι ότι με την αγωνιστική της παρουσία και διάθεση θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση των στόχων μας.