Στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου η Πετίδου

Η Μάγδα Πετίδου μετά τον Μέγα Αλέξανδρο βρήκε νέα «στέγη» στο σπίτι της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Η 21χρονη πασαδόρος που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησες το βόλεϊ στην Siemens το 2006, αποχώρησε μετά από δύο χρόνια στον Μέγα Αλέξανδρο για να συνεχίσει την καριέρα της σε κάποια άλλη ομάδα αποχαιρετώντας τους ανθρώπους του Μέγα με πολύ συγκινητικό τρόπο.

Η Μάγδα μας είπε για τη μεταγραφή της:

«Αρχικά εμπιστεύτηκα πολύ τον προπονητή Βασίλη Μητρούδη, γιατί μετά τον πατέρα μου ήθελα πρώτα να κοιτάξω πρώτα τον προπονητή στην ομάδα που θα πάω. Επίσης ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Πετσαλής, είναι πολύ καλός στη δουλειά του και πολύ σωστός άνθρωπος. Η διοίκηση με αγκάλιασε και συμφωνήσαμε να συνεχίσω στη Αναγέννηση την καριέρα μου. Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ με τα κορίτσια της ομάδας και με μια πολύ έμπειρη παίκτρια που χρόνια ήθελα να την έχω συμπαίκτρια, την Ίνκα Ριζοπουλου.

Επίσης αυτό που με έφερε πιο κοντά στην ομάδα είναι ότι στον προπονητή μου αρέσει το σύγχρονο, ευρωπαϊκό, γρήγορο βόλεϊ, στο οποίο προπονούμαι κι εγώ αρκετά χρόνια.

Εύχομαι για τη νέα σεζόν υγεία σε όλες τις αθλήτριες, πολλή προπόνηση και τα αποτελέσματα θα έρθουν και καλή.. κούραση!!»

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ