Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα "Αμαζόνεια 2022"

Με τη συμμετοχή 600 και πλέον γονέων, αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου μας, ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο, η μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού ΑΜΑΖΟΝΕΙΑ 2022, στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ερυθραίας «Σ. Καλαϊτζής».

Μετά από δύο χρόνια αποχής, η «δίψα» των αθλητών και αθλητριών να παρουσιάσουν τις επιδόσεις τους στο χώρο του βόλεϊ και της ενόργανης, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προσπάθειας ενός ολόκληρου χρόνου, αναδείχθηκε σε αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή της εκδήλωσης, προκαλώντας το αδιάκοπο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

amazoneia3

Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν με τουρνουά Βόλεϊ μεταξύ των ακαδημιών των Αμαζόνων και φιλοξενούμενων συλλόγων.

Ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις των υποστηρικτών αλλά και όλων των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου, ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με τις εντυπωσιακές επιδείξεις του τμήματος της Ενόργανης Γυμναστικής.

amazoneia2

Ιδιαίτερη στιγμή για τον Σύλλογό μας ήταν η θέσπιση ενός ειδικού βραβείου Αθλητισμού, το οποίο φέτος απονεμήθηκε στον Ιατρό κ. Αναστάσιο Τόκη, Διευθυντή Ορθοπαιδικής Κλινικής, στο Metropolitan Hospital για την πολυετή προσφορά του στις Αμαζόνες και εν γένει στον Αθλητισμό.

amazoneia4

Τη μεγάλη ετήσια γιορτή των Αμαζόνων τίμησαν με την παρουσία τους, ο τ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κος Νικόλαος Βούτσης, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κος Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς και πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ "ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ" κος Αχιλλέας Κουρέπης, ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς κος Γεώργιος Σκορδίλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτριος Ανδρεαδάκης

Το παρών έδωσαν τα νέα αποκτήματα της γυναικείας ομάδας κα Μαρία Νομικού, κα Χριστίνα Νικολαϊδη και κα Ερμίνα Γκέκοβιτς, ο προπονητής κος Βασίλης Πανδής και ο βοηθός προπονητή κος Γιώργος Μπαλλαγιάννης.

 

 Δελτίο τύπου: Αμαζόνες ΑΟΝΝΝΕ