Ξεκίνησε το Ευρωπαϊκο ταξίδι ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

Ξεκίνησε σήμερα το ταξίδι για την Κροατία ο Δικέφαλος.

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, μετά την πρωινή προπόνηση, ξεκίνησε οδικώς για την Κροατία, όπου τηνΤετάρτη 2 Νοεμβρίου (ΟΤΕ TV-sport8HD 20:00)θα αντιμέτωπίσει την Μλάντοστ Καστέλα, για τα προκριματικά του CEV Champions League Men 2016-17.

Οι πρωταθλητές, με καλή ψυχολογία μετά από τις δυο τελευταίες νίκες στο πρωτάθλημα της VolleyLeague “Πάμε Στοίχημα” 2016-17, θέλουν να αφήσουν πίσω την “κακοτυχία” με τους τραυματισμούς, και να  συνεχίσουν την καλή πορεία τους κυνηγώντας και φέτος την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Για τον πρώτο φετινό ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε:

“Ξεκινάει το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Ελπίζουμε να κρατήσει πολύ, αυτή η περιπέτεια, και να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα, σε αυτή την διοργάνωση.

Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε. Θεωρητικά είναι στα μέτρα μας και ελπίζω να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Ωστόσο υπάρχουν κάποια προβληματάκια με τους τραυματισμούς και το δύσκολο ταξίδι, αλλά είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Στον επόμενο γύρο θα δούμε τι θα προκύψει…”

Την αποστολή της ομάδας, ακολούθησε και ο νεαρός Λουκάς Κωνσταντινίδης από την εφηβική ομάδα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου 2016, τελέστηκε αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, από τον γνωστό για τα παοκτσήδικά του αισθήματα, πάτερ Χρήστο Μήτσιο. Το παρόν έδωσε όλη η ομάδα και η διοίκηση του ΤΑΠ.

Δείτε απόσπασμα από τον Αγιασμό

Πολυμέσα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χωρίς Ντάντε ξεκινάει το Champions League o ΠΑΟΚ »