Τζούριτς: "Κάθε πόντος μας πονάει"

Ο αρχηχός της Εθνικής, Δημήτρης Τζούριτς ανέφερε μετά τον αγώνα με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού 2017:

«Προσωπική μου γνώμη είναι ότι μπορούσαμε να νικήσουμε και με καλύτερο σκορ. Σημασία όμως έχει ότι πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Όπως βλέπετε κάθε μέρα παίζουμε και καλύτερα. Στόχος μας σίγουρα είναι να περάσουμε αλλά να ξέρετε ότι και να γίνει είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, μπράβο σε όλους γιατί δουλεύουμε πολύ. Δεν το λέω σαν δικαιολογία αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ήμασταν μόνοι μας και γι'αυτό το θέλουμε πολύ και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Κάθε πόντος μας πονάει, το βλέπετε και από τις αντιδράσεις μας».

Για το τουρνουά του Βελγίου σημείωσε: «Τώρα έχουμε 3-4 μέρες να συγκεντρωθούμε και να ξεκουραστούμε. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, θα είναι δύσκολο αλλά δεν τους φοβόμαστε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε ματς είμαστε καλύτεροι και στο Βέλγιο θα είμαστε καλύτεροι. Το θέλουμε πάρα πολύ και με τόσα ζόρια που τραβήξαμε όλοι μαζί μόνοι μας και όταν λέω μόνοι μας το εννοώ, θεωρώ ότι ο Θεός θα είναι δίπλα μας».

Για την προσωπική του εμφάνιση είπε: «Προτιμούσα να νικήσουμε 3-0 και να έχω 5 πόντους, να μην έπαιζα και καθόλου. Προτιμούσα ειλικρινά να ήμασταν από νωρίς στο ξενοδοχείο και να ξεκουραζόμασταν».