Ο Πήγασος Πολίχνης έτοιμος για τους τελικούς των Εφήβων

Οι έφηβοι του Πήγασου Πολίχνης αναχωρούν σήμερα (Τετάρτη 8/5) για την Αθήνα και την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21 που θα διεξαχθεί 9-11 Μαΐου με την συμμετοχή της ομάδα μας, του Μίλωνα, του Ηρακλή και του Πανερυθραϊκού.

Οι αγώνες θα γίνουν στα κλειστά γυμναστήρια «Κροίσος Πέρσης» στην Νέα Σμύρνη και στο «Στέλιος Καλαϊτζής» στην Νέα Ερυθραία. Η τελευταία ημέρα των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στο «Κροίσος Πέρσης» στην Νέα Σμύρνη.

Η προπονήτρια του εφηβικού Νατάσα Καλαϊτζίδου δήλωσε: « Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για ακόμη μια χρόνια η ομαδα μας βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Στο φετινό πανελλήνιο όλες οι ομάδες είναι πολύ αξιόλογες αλλά δεν παύει ολοι μας να έχουμε από 25% πιθανότητες. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτο και να πάρουμε ότι μας αξίζει. Εύχομαι ένα τριήμερο χωρίς τραυματισμούς και όμορφα παιχνίδια».

Ο αρχηγός των εφήβων Κωνσταντίνος Διονάς είπε: «Το πρώτο βήμα επιτεύχθηκε, πήγαμε στο φιναλ φορ. Αν και συνήθεια για τον σύλλογο μας και για εμας τους ίδιους τα τελευταία 8 χρόνια να πρωταγωνιστούμε σε τέτοιες διοργανώσεις πάμε με το ίδιο παθος και με την ιδια δίψα για την κατάκτηση του τροπαίου οπως και καθε χρονο. Προετοιμαστήκαμε σκληρά και σε συνεργασία με την προπονήτρια μας μπορώ με σιγουριά να πω ότι είμαστε έτοιμοι για τον καθε αγώνα ξεχωριστά»