Πραγματοποιήθηκε στο Ranch στο Σοφικο Κορινθίας το πασχαλινό τουρνουά RANCH VOLLEYBALL SPRING CUP

Για δεύτερη συνεχή χρονιά και συγκεκριμένα απο τις 2-4/4 πραγματοποιήθηκε στο Ranch στο Σοφικο Κορινθίας το πασχαλινό τουρνουά RANCH VOLLEYBALL SPRING CUP που οργανώθηκε απο τους διεκεκριμενους προπονητές Στεφανο Πολυζο και Έφη Μαρτσουκακη.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 120 αθλήτριες και ειχαν την δυνατότητα να αναμετρηθούν και να συγκρίνουν τις δυνάμεις τους με συνομηλικες αθλήτριες. Τα σωματεία που ελαβαν μέρος με σειρά κατάταξης στα παιχνίδια ειναι : Κατηγορία κορασίδων. Πανχανιακος 1 Πανχανιακος 2 Αστερας Αγίου Δημητρίου Γ.Σ. Χαλάνδρι Νear East Α.Ο.Δεξαμενή Μεταμόρφωσης Κατηγορία Παγκορασιδων Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας Αστέρας Αγίου Δημητρίου Πετρούπολη 2 Πανχανιακος Πετρούπολη 1 Γ.Σ.Χαλάνδρι Σε όλες τις αθλήτριες απονεμήθηκαν διπλώματα και αναμνηστικά δώρα και μεταλια και κύπελλα στις ομάδες που διακριθηκαν.

Το τουρνουά ηταν μια ευκαιρία για αθλήτριες και προπονητές να γνωριστουν , να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο μας άθλημα αλλά και να διασκεδάσουν σε ενα υπέροχο περιβάλλον μεσα στην φύση. Θέλουμε να ευχαριστούμε ιδιαίτερα : -τους διαιτητές που συμμετειχαν που με το κυρος τους εδωσαν στο τουρνουά υψηλό επίπεδο -την οικογένεια Σκούρα και όλους τους εργαζόμενους για την άψογη φιλοξενία.

Τέλος ευχαριστούμε απο καρδιάς τα σωματεία ,τους προπονητές και τις αθλήτριες για την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή και ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ με υγεία και πολλές επιτυχίες. Με αθλητικούς χαιρετισμούς ΣΤΈΦΑΝΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ ΕΦΗ ΜΑΡΤΣΟΥΚΑΚΗ