Το CHRISTMAS RANCH VOLLEYBALL TOURNAMENT στην Κορινθία

Φέτος για 2η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το CHRISTMAS RANCH VOLLEYBALL TOURNAMENT στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του RANCH στοΣοφικό Κορινθιας.

Το τουρνουά, που πλέον έχει γίνει θεσμός, στέφθηκε με πλήρη επιτυχία και οι ομάδες που συμμετείχαν έπαιξαν πολλούς και ανταγωνιστικούς αγώνες αλλά παράλληλα διασκέδασαν συμμετεχοντας στις δραστηριοτητες του Ranch(ιππασια τοξοβολια κα) και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινούργιους φίλους και να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο μας άθλημα.
Το τελευταίο βράδυ ακολούθησε πάρτυ αμέσως μετά το δείπνο όπου όλες οι αθλήτριες διασκεδασαν και χόρεψαν αγκαλιασμενες!
Με την λήξη του τουρνουά έγιναν οι απονομές σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν ,μοιράστηκαν  δώρα σε όλες τις αθλήτριες και τους προπονητές και συνοδούς των ομάδων και οι ομάδες αποχώρησαν με τα πούλμαν, όπου συνεχίστηκε και το πάρτυ!!
Θέλουμε να ευχαριστησουμε από καρδιάς  όλα τα σωματεία ,τους προπονητές και τις αθλήτριες για την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή τους.Ιδιαίτερα ευχαριστώ αξίζουν στην οικογένεια Σκούρα για την άψογη φιλοξενία και σε όλους τους εργαζόμενους που βοήθησαν για την διεξαγωγή του τουρνουά.
Ραντεβού στο επομενο RANCH TOURNAMENT!!
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία χαμόγελο και πολύ βόλλεϋ!
Με αθλητικούς χαιρετισμους,
οι διοργανωτές,
Στεφανος Πολυζος
Έφη Μαρτσουκακη

Συμμετείχαν με σειρά κατάταξης στους αγώνες:
ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ1
ΓΑΙΑ ΣΠΑΤΑ
DEREE1
ΔΕΞΑΜΕΝΉ ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗΣ1
ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛΙΣΣΏΝ 1
ΙΛΙΟΝ1

ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΊΔΩΝ 2+3
DEREE2
ΔΕΞΑΜΕΝΉ ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗΣ2
ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ2
DEREE3
ΙΛΙΟΝ2
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ