Το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ στην ΕΑΠ

Για ακόμα μια σεζόν η ΕΑΠ ήταν αυτή που σήκωσε το τρόπαιο στον τελικό εφήβων της ΕΣΠΕΠ καθώς επικράτησε 3-1 της Ολυμπιάδας και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι αγώνες έγιναν 19 Φλεβάρη (μικρός και μεγάλος τελικός) με την ΕΑΠ να χάνει το τρίτο σετ μετά από λάθη στην υποδοχή και με λάθος επιθετικές επιλογές αλλά να είναι η απόλυτη κυρίαρχη στα υπόλοιπα.

ΕΑΠ  : Τσαρκάτογλου, Μακρυγιάννης, Γεωργιόπουλος, Δρακόπουλος, Κάβουρας, Κανελλόπουλος, Καραγιώργος (λ) / Φερτάκης, Καϊμάκας, Καλεντζής, Ξάνθης

Ολυμπιάδα: Ράπτης, Μακρής, Παναγόπουλος, Τσιόδουλος, Κανελλόπουλος, Γαλάνης (λ) / Αβράμης

Ο διαγώνιος της ΕΑΠ, Ανδρέας Κάβουρας είπε στο Greekvolley:

“Ήταν σχετικά εύκολο ματς όπως περίπου το περιμέναμε, δεν χρειάστηκε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να πάρουμε τη νίκη και δεν δεχτήκαμε πίεση απο τους αντίπαλους μας ενώ παρά το σετ που χάσαμε απο δικά μας λάθη δείξαμε ψυχραιμία και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας πήραμε το 4ο σετ. Για την συνέχεια στο πανελλήνιο στόχος μας είναι να πάρουμε την 1η θέση και το κύπελλο».

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Ράπτης της Ολυμπιάδας μας είπε:

«Πιστεύω ότι πήγαμε αρκετά καλά αν και θα μπορούσαμε να αποκομίσουμε περισσότερο απο αυτή μας την προσπάθεια δεδομένου των συνθηκών. Ξέραμε τι αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε δεν διστάσαμε όπως ποτέ δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό με τέτοιους αντίπαλους. Δίκαια κέρδισε η ΕΑΠ καθώς πιστεύω ότι το θέλησαν πιο πολύ απο εμάς».

Στον μικρό τελικό που έγινε λίγο νωρίτερα ο Παμβοχαϊκός επικράτησε 3-1 του Θησέα και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Παμβοχαϊκός: Κρούσος, Γεωργίου, Μεθενίτης, Αναγνωστάκης, Ιωαννίδης, Λολίτσας (λ) / Καλοβελώνης, Σπαρτινός, Κιούσης, Σαράντος

Κατάταξη:

1. ΕΑ Πατρών

2. ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

3. ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

4. ΑΓΣΠ Θησέας

20170129 160216

pamvo efivoi