Νίκη για τις κορασίδες του Μυγδονιακού

Το Σαββάτο 8/10/2016 στο ΔΑΚ Μυγδονίας η ομάδα Κορασίδων του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ξεκίνησε πρώτη την σειρά των αγώνων των τμημάτων του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2016—17.

Νίκησε με 3-0 (25-17)(25-19)(25-10) την ομάδα του ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Όλες οι αθλήτριες του Μυγδονιακού έπαιξαν πολύ καλά σ’ όλους τους τομείς, ειδικά στο σερβίς και στην επίθεση.
Η προπονήτρια κυρία Άντζυ πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένη αφού η ομάδα της έπαιξε το τέλειο σύστημα με δυο πασαδώρους με διείσδυση και είχε καλή κίνηση με ελάχιστα λάθη. Ευχαριστημένοι βεβαίως είναι και τα μέλη της διοίκησης που είδαν την ομάδα να έχει τόσο καλή απόδοση και να ελπίζουν σε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα Κορασίδων.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Καραγιάννη Θέη, Καραγιαννίδου Λαμπρινή, Φούρα Ξανθή, Λάκη Μαρία, Καραντάκη Δήμητρα, Κωστοπούλου Γεωργία, Χατζηαστερίου Μαρία (L), Γιάμπαστου Χριστίνα (L), Λεούδη Μιλένα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Μπαρέκα Δέσποινα, Χατζηευστρατίου Κατερίνα, Σταλιοπούλου Γεωργία, Γαζέτη Μαρία.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ : (Κατωπόδης Ζ.) Καρπούζη Ε., Θωμαίδου Μ., Καραβιώτη Χ., Κεμπαρίδου Σ., Γουναροπούλου Α., Καφταντζή Σ., Μακρή Μ., Καραβιώτου Ρ., Εδρεμίτογλου Μ., Καλπάκη Μ., Παπαδοπούλου Σ., Κυριαφίνη Ε., Αναστασιάδου Μ.