Νίκη της Ηλιούπολης επί της ΑΕΚ

Για πρώτη φορά σε φετινό φιλικό παιχνίδι η Ηλιούπολη κατάφερε να επιβληθεί κόντρα σε ομάδα της Α1.

Με δεδομένη την κούραση από τις επίπονες προπονήσεις αλλά και τα πρωινά βάρη, η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη φανέρωσε στοιχεία που θέλει να βλέπει στο παιχνίδι της. Παρά το νωθρό ξεκίνημα στο πρώτο σετ, κατάφερε να το κατακτήσει με 25-22 καθώς διόρθωσε λάθη κυρίως στην άμυνα. Μετέπειτα και έχοντας βρει ρυθμό σε άμυνα, επίθεση και μπλοκ πήρε εύκολα το δεύτερο σετ με 25-12 και το τρίτο με 25-23. Κατόπιν συμφωνίας των δύο προπονητών ακολούθησε και τέταρτο σετ που βρήκε και πάλι νικήτρια την ομάδα της Ηλιούπολης με 25-21.

Για ακόμα ένα ματς ζητούμενο πρώτο ήταν η συνολική λειτουργία της ομάδας, με το σκορ να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ο ΓΣΗ έδειξε στοιχεία συνοχής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Γκλιγκόροβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση που την ταλαιπωρούσε. Για ακόμα μια αναμέτρηση η Λυκογιάννη προσπάθησε να μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεσή της. Μοναδική απούσα ήταν η Μαλουσάρη η οποία είναι δύσκολο να προλάβει και το επόμενο φιλικό πάλι κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο (8/10) στις 17:00 στο Κλειστό της Ηλιούπολης.

  • Πριν τον αγώνα η Μαρίνα Αργυροπούλου της ΑΕΚ χαιρέτησε τις αθλήτριες αλλά και την προπονήτρια της πρώην ομάδας της, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και με την Άννα Σπανού της Ηλιούπολης που συνάντησε φίλους της «Ένωσης» που είχαν μόνο καλά να θυμούνται απ” το περσινό της πέρασμα.