Η ΑΕΚ ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας της με τον Γιουνούς Οτσάλ. 

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιουνούς Οτσάλ. 

Ο Γιουνούς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου τον Νοέμβριο του 2022 και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Ελλάδας της Ιστορίας του.

Θα αποτελεί πάντοτε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και παράλληλα έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην Ιστορία της.

Γιουνούς, σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

Δήλωση Γιουνούς Οτσάλ στο “aek gr“:

«Ύστερα από δύο σεζόν με την ΑΕΚ, το συμβόλαιό μου έληξε και ήρθε η ώρα να πω “αντίο”. Σε αυτή την περίοδο, φτάσαμε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος δύο συνεχόμενες σεζόν, φτάσαμε στους τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και τις δύο σεζόν και κατακτήσαμε το Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία, μα κυρίως τους σπουδαίους φιλάθλους της ΑΕΚ, που είναι και τα μεγάλα στηρίγματα αυτού του κλαμπ. Αυτοί που έρχονταν στους αγώνες και μας στήριζαν ακόμα κι όταν δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ένιωσα και θα συνεχίσω να νιώθω την παρουσία τους πίσω από τις όμορφες αναμνήσεις, τις μεγάλες νίκες και το Κύπελλο, που στήριξαν εμένα και την ομάδα άνευ όρων. Αντίο σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ».

Γιουνούς, σε ευχαριστούμε για όλα!