Οικονόμου, Μουντάκη και Μήτση μιλάνε για τον αγώνα Θήρας - Θριάμβου (VIDEO)

Δείτε τα όσα δήλωσαν μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης, Θήρα-Θρίαμβος, οι προπονητές των δύο ομάδων αλλά και η αρχηγός της Θήρας.

Η προπονήτρια του Θριάμβου, Λία Μήτση τόνισε:

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Θήρας που μας φιλοξένησε και μας τα παρείχε όλα και μετά τον πρόεδρό μας που ήταν σε όλο το ταξίδι μας υπερβολικά καλός και μας πρόσεξε πάρα πολύ.

Σχετικά με το αγωνιστικό μέρος, παίξαμε όσο μπορούσαμε καλύτερα, ανάλογα με τις συνθήκες που είχαμε φτάσει και την κούραση που είχαμε. Πιστεύω ότι σταθήκαμε πολύ καλά, έχουμε ακόμα τα σκαμπανεβάσματά μας αλλά έχουμε ακόμα χρόνο για την προετοιμασία και τα φιλικά, ώστε να ενωθεί και να παίξει καλά η ομάδα.

Ακόμα μία φορά θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήταν δίπλα μας.

Ο προπονητής της Θήρας, Απόστολος Οικονόμου είπε τα εξής:

Κατ΄αρχήν να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Χαϊδαρίου που ήρθε στη Σαντορίνη, αποδέχτηκε την πρόσκληση μας και ήρθε εδώ για το πρώτο μας φιλικό, τους ευχόμαστε καλή σεζόν να έχουν, με υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους.

Για εμάς ήταν το πρώτο προπονητικό φιλικό, μετά από 3 εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας με πολύ φυσική κατάσταση. Σήμερα ήταν το πρώτο τεστ να δούμε που βρισκόμαστε από τα στοιχεία του βόλεϊ. Από αυτή τη βδομάδα αρχίζουμε να εισάγουμε τα πιο τακτικά στοιχεία.

Θα προσπαθήσουμε να μοντάρουμε γρήγορα την ομάδα γιατί είναι μια καινούργια ομάδα, ώστε να είμαστε έτοιμοι την 1η αγωνιστική.

Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει. Καλή σεζόν να έχουν όλες οι ομάδες, με υγεία χωρίς τραυματισμούς.

Η Νίκη Μουντάκη, αρχηγός της Θήρας δήλωσε:

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου που μας έκανε την τιμή και ήρθε στο νησί να παίξει μαζί μας, ήταν το πρώτο φιλικό για φέτος, ήρθε η νίκη κόντρα σε μία ομάδα κατώτερης κατηγορίας, αλλά έτσι ξεκινάμε σταδιακά για να μπορέσει να δέσει η ομάδα και να βγούνε σιγά σιγά αυτά στα οποία υστερούμε, να τα δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε πολύ, εύχομαι καλή επιτυχία και καλό πρωτάθλημα στο Χαϊδάρι και ελπίζω κάποια στιγμή να τους δούμε σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Πολυμέσα