Τριανταφυλλίδη - Βολουδάκης πρωταθλητές στην κατηγορία μικτού των Elite Series

 Τους φετινούς της τίτλους διπλασίασε η Λίζα Τριανταφυλλίδη, η οποία μαζί με τον Χρήστο Βολουδάκη αναδείχθηκαν πρωταθλητές στην τελική φάση των Elite Series στην κατηγορία του μικτού.

Το WAHL Elite Series στην Triantafyllidis Beach Arena είχε ανταγωνιστικούς αγώνες, υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και ήταν το καλύτερο φινάλε των φετινών Elite Series, πριν την έναρξη του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στον τελικό ο Χρήστος Βολουδάκης με την Λίζα Τριανταφυλλίδη νίκησαν με 2-1 σετ (15-7, 13-15, 11-8) τον Γιώργο Καντιώτη και τη Ρίτσα Καζάκου.

«Είμαι πολλή χαρούμενη που έπαιξα πρώτη φορά με τον Χρήστο που είμαστε φίλοι και συνεργάτες και κατακτήσαμε τον τίτλο στο μικτό, ο οποίος είναι ο δεύτερος για μένα φέτος στα Elite και η χαρά μου είναι διπλή. Προσωπικά επειδή δεν παίζω στη σάλα, τα Elite με κράτησαν σε ρυθμό και σε αγωνιστικότητα. Τα elite είναι ανταγωνιστικά και κάνει καλό σε όλους τους αθλητές».

Ο Χρήστος Βολουδάκης που πέρυσι ήταν ο νικητής στην κατηγορία των ανδρών στην σειρά των Elite Series δήλωσε: «Παίξαμε καλά, κρατήσαμε τις δύσκολες φάσεις ένα καλό επίπεδο και μείναμε μπροστά στο σκορ. Ήρθε το αποτέλεσμα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Προφανώς τα τουρνουά βοηθούν γιατί δίνει αγωνιστικό ρυθμό και φέρνει τους αθλητές όλους μαζί και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».

Εξαιρετικός αγώνας ήταν και ο μικρός τελικός, όπου ο Μιχάλης Παπαιωάννου με την Αθηνά Χρυσομάλλη νίκησαν με 2-0 σετ (15-12, 16-14) τον Φίλιπ Μάλεσιτς και την Μαργαρίτα Τόλη.

Οι νικητές κέρδισαν χρηματικά έπαθλα 400€ και πλούσια δώρα από την εταιρεία WAHL, ο διευθύνων σύμβουλος της οποίας, κ. Ξένιος Ζαζόπουλος, έκανε τις απονομές.

«Μου άρεσε πολύ το τουρνουά και οι ομάδες ήταν εξαιρετικές. Ήταν μεγάλη μας χαρά και θέλουμε να είμαστε κοντά στον αθλητισμό» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ξένιος Ζαζόπουλος.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης είπε: «Το φετινό WAHL Elite Series ήταν το καλύτερο αγωνιστικό μικτό που έχει γίνει και το λέω γνωρίζοντας το άθλημα εσωτερικά. Πρέπει να του δοθεί μεγαλύτερη έμφαση, όπως έγινε στις κατηγορίες των ανδρών και των γυναικών. Υπάρχουν παιδιά που παίζουν καταπληκτικά και το μικτό έχει ιδιαιτερότητες. Από του χρόνου πρέπει όλοι να προβληματιστούμε για να πάμε ένα βήμα επιπλέον. Έχουν γίνει δύο πετυχημένες χρονιές στα Elite Series και η τρίτη πρέπει να είναι τόσο σπουδαία για να τραβήξει περισσότερους αθλητές και κυρίως αυτούς που πρωταγωνιστούν στα Masters. Φέτος κάναμε 12 τουρνουά, 5 ανδρών, 5 γυναικών και 2 μικτά και υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση και το αγωνιστικό επίπεδο ήταν θαυμαστό, σε συνδυασμό με τα βοηθητικά στοιχεία που δίνουμε, της τεχνολογίας και άλλα που χαίρονται οι αθλητές, δίνουμε ένα κύρος στο θεσμό για να καθιερωθεί και να εξελιχθεί».