Elite Series Finals: Οι δηλώσεις των νικητών

Η αυλαία στη δεύτερη έκδοση των Elite Series έπεσε στο Karavi Club στον Σχοινιά με ένα διήμερο γεμάτο συναρπαστικούς αγώνες στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του χώρου που έχει συνδέσει το όνομα του με το μπιτς βόλεϊ.
 
Στις γυναίκες οι Λίζα Τριανταφυλλίδη, Μαριώτα Αγγελοπούλλου από την Triantafyllidis Beach Arena κατάφεραν να συνδυάσουν το... reunion τους με την κατάκτηση του τίτλου.
 
«Έχοντας συμμετάσχει και στην περσινή διοργάνωση μπορώ να πω ότι τα Elite Series είναι ένα τουρνουά που βοηθάει το άθλημα του μπιτς και δίνει κίνητρο σε όλους τους αθλητές προκειμένου να ασχολούνται όλο τον χρόνο. Κι αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι το επίπεδο στα Elite είναι το πιο υψηλό από οποιοδήποτε άλλο χειμερινό τουρνουά», σχολίασε η Λίζα η οποία στάθηκε και στην επανένωση της με την Μαριώτα.
 
«Η χαρά μου είναι διπλή γιατί πήραμε την πρώτη θέση με την Μαριώτα με την οποία ήμασταν συμαμθήτριες στο σχόλιο και είναι μια αθλήτρια την οποία πάντα θαύμαζα».

 
Λίζα και Μαριώτα ήταν συμπαίκτριες στο σχολικό πρωτάθλημα, αλλά μέχρι τα φετινά Elite δεν είχαν συνυπάρξει στην άμμο.
 
«Είμαι πολύ χαρούμενη που κατακτήσαμε τον τίτλο αλλά και γιατί 'συναντήθηκα' ξανά με την Λίζα, καθώς είχαμε να παίξουμε μαζί από τα σχολικά πρωταθλήματα και απόλαυσα όλα τα τουρνουά που παίξαμε μαζί», σχολίασε η Μαριώτα και συμπλήρωσε:
 
«Τα Elite Series είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας και είναι μια καλή ευκαιρία προκειμένου να έχουν αγωνιστική δραστηριότητα όλοι οι αθλητές του μπιτς βόλεϊ μέσα στο χειμώνα. Μακάρι να συνεχιστούν και να αναβαθμιστούν ακόμη περισσότερο».
 
Στους άνδρες οι Σταύρος Ντάλλας, Αντιόλ Κόλα θυμήθηκαν τα... παλιά (καθώς φέτος ο χειμώνας δεν τους βρήκε να κάνουν μαζί προπονήσεις) και κατέκτησαν τον τίτλο.
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε την πρώτη θέση με τον  συμπαίκτη μου Σταύρο Ντάλλα. Ήταν ένα υπέροχο τουρνουά με καλές ομάδες και είμαι χαρούμενος γιατί παίξαμε πολύ καλά και θυμηθήκαμε τα παλιά», είπε ο Αντιόλ και συνέχισε αναφερόμενος στις ιδιαιτερότητες της φετινής σεζόν:
 
«Για μένα τα Elite ήταν σαν μια καλή προπόνηση γιατί στην Κρήτη δεν μπορούσα να προπονηθώ. Ανέβαινα σχεδόν κάθε εβδομάδα για να συμμετάσχω στα τουρνουά και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου. Φυσικά πρώτα απ' όλα τον Σταύρο αλλά και τον Ταρκ ΜακΚόλουμ, τον Μπεν Μάλεσιτς, τον Έντουαρντ Ράμος και τον  Στέλιο Τζιουμάκα που μαζί τους έφτασα να είμαι στο Νο 1 της βαθμολογία των Elite».

Από την πλευρά του ο Σταύρος Ντάλλας αρχικά σημείωσε: «Καταφέραμε και αποδώσαμε τα μέγιστα αυτό το διήμερο και χαιρόμαστε που αυτή η απόδοση μας οδήγησε στον τίτλο», ενώ στη συνέχεια στάθηκε στο πόσο σημαντικά είναι τα Elite Series.
 
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που στηρίζουν αυτή τη νέα διοργάνωση της Ομοσπονδίας, η οποία κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη κι ελπίζω του χρόνου να έχουμε ένα ακόμη πιο μεγάλο Elite Tour, με τουρνουά και εκτός Αττικής.
 
Νιώθω την ανάγκη επίσης να ευχαριστήσω και το Karavi Club, μια από τις κορυφαίες  εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα, η οποία επέστρεψε αναλαμβάνοντας αυτή την πολύ  όμορφη διοργάνωση. Έχοντας κλείσει αυτός ο μικρός κυκλος των χειμερινών Elite Series,  ανυπομονούμε όλοι για το καλοκαιρινό σιρκουί και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα αγωνιστούν εκεί».