Βολουδάκης, Δημητριάδης και Μάλεσιτς, Πάσχου οι πρωταθλητές του Elite Series

Το πρώτο χειμερινό πρωτάθλημα φορέων ολοκληρώθηκε με την διήμερη διοργάνωση του Millhouse Elite Finals στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Πρόοδος - iBeach στου Παπάγου.
Μετά απο 37 διοργανώσεις ήταν η ώρα για την ανάδειξη των πρωταθλητριών ομάδων με συνολικά 32 ομάδες να συμμετέχουν σε άνδρες και γυναίκες. Τα κορυφαία Beach Clubs της χώρας συμμετείχαν και συνδιοργάνωσαν μαζί με την Ε.Ο.ΠΕ μια νέα μορφή διοργανώσεων όπου λειτούργησε πιλοτικά για πρώτη φορά και ενθουσίασε τους αθλητές.

Στην τελική φάση που διεξήχθη στον Παπάγου πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Βολουδάκης / Δημητριάδης (Triantafyllidis Beach Arena) με φιναλιστ τους Παπαγεωργίου / Παπαδημητρίου (Enso) ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Κισκήρας / Πούλιος. Ο έμπειρος Χρήστος Βολουδάκης ήταν και ο πολυτιμότερος παίκτης.

Στις γυναίκες Malesic / Πάσχου (South BV) κέρδισαν στον τελικό τις Σακελλαρίδη / Χρυσομάλλη (4Sports) ενώ χάλκινες νικήτριες ήταν οι Δοκοπούλου / Μαρώση (Beach Arena). MVP της διοργάνωσης των γυναικών η Ναταλία Πάσχου

Τα μετάλλια στους νικητές απένειμαν εκπρόσωποι των φορέων ενώ οι ομάδες μοιράστηκαν δώρα της χορηγού εταιρίας Millhouse και χρηματικά έπαθλα 1750€.
 
Αναλύτικά η τελική κατάταξη σε άνδρες και γυναίκες ΕΔΩ.

Χρήστος Βολουδάκης: «Να γίνει θεσμός το Elite Series»

«Τα elite series είναι μια όμορφη ιδέα που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος, από την συνεργασία της ομοσπονδίας και των φορέων του beach volley, με ιδιαίτερη επιτυχία θα έλεγα και με αρκετά μεγάλη ανταπόκριση από τους αθλητές.

Ελπίζω λοιπόν να γίνει θεσμός και να έχουμε κάθε χρόνο επίσημη χειμερινή αγωνιστική δραστηριότητα μέσω αυτής της σειράς αγώνων γιατί δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους αθλητές να ασχοληθούν τον χειμώνα με το beach volley. Η κορύφωση της φετινής σεζόν ολοκληρώθηκε με το elite finals tournament στις όμορφες εγκαταστάσεις του iBeach και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αγωνίστηκα σε αυτό το τουρνουά με τον Ανέστη και φτάσαμε ως το τέλος γιατί διατηρούμε μια δυνατή φιλιά πολλών ετών πλέον που δημιουργήθηκε μέσα απ αυτό το άθλημα και είναι πάντα ιδιαίτερο να μοιραζόμαστε το ίδιο γήπεδο.Το διήμερο αυτό εισέπραττες μια φοβερή ενέργεια από τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν τους αγώνες και χειροκροτούσαν τις προσπάθειες τον αθλητών..

Ήταν ένα άψογα οργανωμένο τουρνουά με μια αίγλη από πανελλήνιο πρωτάθλημα θα έλεγα κυρίως την δεύτερη μέρα στους τελικούς και στις απονομές. Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο λοιπόν, γι’ αυτό να έχουμε υγεία και αναμένουμε τη νέα χειμερινή σεζόν ακόμα πιο δυνατή».

Ναταλία Πάσχου: «Όμορφη εμπειρία»

«Ήταν ένας μακρύς δρόμος για να καταφέρουμε να φτάσουμε στους τελικούς του elite series, αλλά ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Περάσαμε ένα πολύ γεμάτο χειμώνα με πολλά δυνατά παιχνίδια, γνωρίσαμε καινούργιους φορείς και γήπεδα που μας φιλοξένησαν, ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Είμαστε πολύ χαρούμενες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Στην τελική φάση που διοργάνωσε το iBeach ήταν όλα πολύ όμορφα και τέλεια οργανωμένα, από τα γήπεδα, τις ακριβείς ώρες, την σωστή διαιτησία μέχρι και τα υπέροχα δώρα που κερδίσαμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φορέα μας (south bv) που μας στήριξε στην πορεία μας, την ΕΟΠΕ που οργάνωσε για πρώτη φορά ένα χειμερινό πανελλήνιο beachvolley, που ελπίζουμε ότι θα γίνει θεσμός, και τέλος τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας σε όλους τους αγώνες και μας υποστήριζαν κάθε λεπτό».