House Beach Open: Οι πρώτες ομάδες των ημιτελικών

 Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι πρώτοι αγώνες του κυρίως ταμπλό στο House Beach Open, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος BeachVolley.

Η διοργάνωση που πραγματοποιείται στον ποταμό Επανομής, έβγαλε χθες τις πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν απευθείας στους ημιτελικούς.

Στους άνδρες θέση για την τετράδα έκλεισαν οι Εφραιμίδης, Χαραλαμπίδης νικώντας στο πρώτο τους παιχνίδι με 2-0 τους Αυγητίδη, Ναζίρη και στη συνέχεια χρειάστηκαν το τάι μπρέικ (2-1) για να κάμψουν την αντίσταση των Βούλγαρων Χριστόφ, Κόρντεφ, που θα έχουν όμως μία δεύτερη ευκαιρία στο ταμπλό ηττημένων.

Επόμενο δίδυμο που «έκλεισε» από χθες εισιτήρια για τους σημερινούς ημιτελικούς είναι οι Δημητριάδης, Σακόγλου, νικώντας τρία παιχνίδια χωρίς να χάσουν σετ.

Οι δύο ομάδες περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους και θα προκύψουν από τους αγώνες στο ταμπλό ηττημένων.

Open Epanomi Wn

Στις γυναίκες, οι Κοτέογλου, Παρασκευαΐδου με δύο νίκες με 2-0 κόντρα στις Ελευθεριάδου, Σιούκα και Κανταρτζή, Κιμπλ σφράγισαν τη θέση τους στη τετράδα της διοργάνωσης. Μαζί τους στα ημιτελικά και οι Καλαμαρίδου, Ροδανού που πήραν δύσκολα την πρόκριση, νικώντας δύο παιχνίδια με 2-0 το πρώτο (21-2, 21-3) και το δεύτερο δύσκολα 2-1.

Όπως και στους άνδρες, έτσι και στις γυναίκες τα δύο δίδυμα που έχουν ήδη θέση για τους ημιτελικούς, θα μάθουν τους αντιπάλους τους σήμερα το μεσημέρι από το ταμπλό ηττημένων.