Ξυλόκαστρο - Δήμος Ναυπακτίας και Άγιος Νικόλαος υποδέχονται τις φετινές διοργανώσεις (VIDEO)

Για την συνέχεια των Μάστερς, μίλησε ο Παναγιώτης Καλύβας για τις διοργανώσεις στο Ξυλόκαστρο, ο Ιωάννης Σύψας για τη διοργάνωση στο Αντίριο και ο Μιχάλης Φαρσάρης που μίλησε για τα τελικά στον Άγιο Νικόλαο:

Δείτε και το σχετικό βίντεο που ακολουθεί.

Παναγιώτης Καλύβας (Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου)

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Να μεταφέρω τις ευχαριστίες του Δημάρχου κ. Ηλία Ανδρικόπουλο που δυστυχώς δεν μπόρεσε να έρθει σήμερα. Πράγματι η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ συγκινητική. Έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία με φοβερές στιγμές και βλέποντας μπροστά μου τον κ. Θανάση Μπελιγράτη που έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα κάνοντας Πανευρωπαϊκούς αγώνες και Παγκόσμια πρωταθλήματα μόνο συγκίνηση μπορώ να νιώσω. Δώσαμε το όνομα του γηπέδου μας «Σφυρή, Καραντάσιου» για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.

Το Ξυλόκαστρο έχει τις υποδομές και παρόλο που είμαστε στην Ελλάδα της κρίσης, είμαστε αποφασισμένοι και διεκδικούμε του χρόνου να έχουμε διεθνές εκδηλώσεις στην περιοχή μας. Έχουμε έτοιμα γήπεδα, έχουν βελτιωθεί οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις μας και αν συνεργαστούμε όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τυγχάνει να είμαστε και πιο κοντά στην Αθήνα και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πάντες.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και καλύτερα πράγματα. Το Ξυλόκαστρο είναι στον Παγκόσμιο χάρτη των διοργανώσεων beach volley, έχει ενταχθεί στις καρδιές του κόσμου και πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλό τουρνουά. Ο Δήμος μας έχει αγκαλιάσει το άθλημα, έχουμε έναν καταπληκτικό χώρο και την στήριξη όλων των επιχειρήσεων της περιοχής. Θα έχουμε πολλές και όμορφες εκδηλώσεις και φυσικά είστε όλοι καλεσμένοι για να περάσουμε ένα υπέροχο διήμερο».

Ιωάννη Σύψας (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Ναυπακτίας)

«Καλησπέρα και μετά από εμένα… Εμείς δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία από αθλητικά γεγονότα, αλλά έχουμε μεγάλη όρεξη. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ανάθεση της διοργάνωσης κι είμαστε σίγουροι ότι θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Δεν έχουμε κάποιο χορηγό αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Πεποίθηση μας είναι ότι η προβολή της περιοχής είναι πολύ σημαντική και γι’ αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει ένα αθλητικό καλεντάρι εθνικού και διεθνούς επιπέδου και από φέτος προστέθηκε το Μπιτς Βόλεϊ. Θα το στηρίξουμε και θα σας το ζητήσουμε για πολλά χρόνια, ενώ θέλουμε να πάρουμε από την Ομοσπονδία κι άλλες διοργανώσεις.
Πρέπει να τονίσω επίσης ότι ένας τοπικός θρύλος ο Άρης Αγγελόπουλος στέκεται δίπλα στο Δήμο Ναυπακτίας και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια. Εμείς από πέρσι διοργανώνουμε μια έκθεση Εναλλακτικού Θεματικού τουρισμού με μεγάλη συμμετοχή. Αναδεικνύουμε τι έχει η κάθε γωνιά της Ελλάδας, μια τέτοια μορφή είναι ο αθλητικός τουρισμός και εκεί εντάσσονται οι διοργανώσεις σε διάφορα αθλήματα. Η τοπική αυτοδιοίκηση παίζει ρόλο στην εθνική οικονομία, ποντάρουμε στον αθλητισμό και θα το αποδείξουμε τα επόμενα χρόνια».

Μιχάλης Φαρσάρης (Πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Επιχείρησης Δήμου Αγίου Νικολάου)

«Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία που μας επέλεξε για να διοργανώσουμε ένα τουρνουά Μάστερς. Έχουμε μεγάλη εμπειρία από διεθνείς αγώνες, έχουμε φιλοξενήσει αγώνες ιστιοπλοΐας, κολύμβησης με μεγάλο και πλούσιο πρόγραμμα. Συγχαρητήρια στην ΕΟΠΕ για τις διοργανώσεις της, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Εμείς στον Άγιο Νικόλαο είμαστε έτοιμοι για την διοργάνωση και σας περιμένουμε όλους κοντά μας».

Πολυμέσα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Spetses Golden Cup: 16-18/06/2017 (VIDEO) Βeach Volley League 2017 από την ΕΣΑΠ »