Παρουσιάστηκε το φετινό πρωτάθλημα beach volley (VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η επίσημη συνέντευξη Τύπου των Πανελληνίων πρωταθλημάτων Μπιτς Βόλεϊ 2017 (Masters & Juniors) στο bar restaurant Salty του ΝΑΣ στο Μικρολίμανο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, μελών του ΔΣ της ΕΟΠΕ, των πρώην προέδρων της Ομοσπονδίας Θανάση Μπελιγράτη, Γιώργου Μελισσουργού, του προέδρου της ΟΔΒΕ Σταύρου Μαυρικίδη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης, του πρωταθλητή Ελλάδας Παύλου Κουζούνη, της πρωταθλήτριας Πέννυ Καραγκούνη.

Από αθλητές και προπονητές παραβρέθηκαν ο Μανώλης Ρουμελιώτης, ο Παύλος Μπελιγράτης, ο Παναγιώτης Ζακυνθινός, ο Kώστας Ποθητάκης, ο Άρης Αγγελόπουλος, ο Στάθης Χανδρινός, η Κωνσταντίνα Τσοπούλου, ο Νίκος Αγγελόπουλος, ο Θωμάς Καπίρης, ο Χρήστος Βολουδάκης, ο Αλέξανδρος Μεσσάλας, ο Bασίλης & Άγγελος Μανδηλάρης, ο Κώστας Ταμπουρατζής, ο εκπρόσωπος των διαιτητών της διοργάνωσης κ. Ράπτης, ο Μπάμπης Μανιάτης ιδιοκτήτης του «Καράβι Σχινιάς» που θα φιλοξενήσει τα juniors.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κος Παρασκευόπουλος εκ μέρους της ΕΟΠΕ και συνέχισε ο κος Νεκτάριος Χαλβατζής αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής Beach volley που μίλησε εκ μέρους του κυρίου Καραμπέτσου καθώς ο ίδιος αν και παρόν δε μπορούσε να μιλήσει εξαιτίας της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβληθεί πριν μερικές μέρες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την σχετική ομιλία:

Πολυμέσα