Εύκολη νίκη ο ΓΑΣ επί της Άρτας

Μετά την αναβολή του αγώνα με τη ΒΟΛΙΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ οι άνδρες ξεκίνησαν νικηφόρα το 2015 καθώς επικράτησαν στην Άρτα του τοπικού ΓΣ ΑΡΤΑ VOLLEY με 3-0 σετ.


Η ομάδα των ανδρών παρά τη μεγάλη αποχή από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις κατάφερε μέσα από ομαδική πειθαρχία να ξεπεράσει την απουσία του Λάζαρου Λάμπρου αλλά και τους τραυματισμούς ορισμένων παικτών της και να πάρει εύκολα μια καθαρή νίκη.
Η ομάδα του ΓΑΣ είχε καλή υποδοχή αλλά και καλή αμυντική και επιθετική οργάνωση στο παιχνίδι της και δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα της Άρτας να επιβάλλει το ρυθμό της σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ο προπονητής της ομάδας  Βαγγέλης Ζαρκαλής μαζί με το βοηθό του Κώστα Τσιούπη έδωσαν συμμετοχή σε όλους τους παίχτες δοκιμάζοντας την αγωνιστική τους κατάσταση.

Τα σετ

ΓΣ ΑΡΤΑ VOLLEY - ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. (0-3): 15-25,19-25, 19-25

ΓΣ ΑΡΤΑ VOLLEY(Πορτοβάρας): Τασινίκος, Μπίκας , Κουτσούμπας(λ), Σαλένης, Κομζιάς, Τσίνα, Δημοθεόδωρος , Κραψίτης, Καραβασίλης, , Κωστανίκος,
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.(Ζαρκαλής - Τσιούπης): Αποστόλου, Λαγός, Μπαλτάς, Μότσιος(λ), Παπαχρήστος, Παπανικολάου, Σαντζαρίδης, Τσαουσίδης, Τζιάλλας, Στουγιάννος.