Προβάδισμα των Ιωαννίνων στα playoff

Για 4η φορά φέτος η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ κέρδισε εύκολα την ομάδα της ΓΕ Μεσολογγίου και πήρε καθαρό προβάδισμα με 2-0 νίκες στα play-off.


Τα κορίτσια μας ήταν συγκεντρωμένα στο παιχνίδι τους και δεν έδωσαν περιθώρια στην ομάδα του Μεσολογγίου να ελπίζει σε κάτι καλό. Πειθαρχημένα στο παιχνίδι τους είχαν πολλές επιθετικές λύσεις και δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα της ΓΕΜ που δεν είχε επιθετικές λύσεις αρκέστηκε σε μερικές μεμονωμένες ατομικές προσπάθειες των παιχτριών της και έχασε τελικά δίκαια με 3-0 σετ.
Η ομάδα των κοριτσιών μας με τη νίκη της αυτή αποσπάστηκε και άλλο στη βαθμολογία και δείχνει έτοιμη να κάνει το άλμα για την επόμενη κατηγορία. Ο προπονητής της ομάδας μας Βαγγέλης Ζαρκαλής μαζί με τους βοηθούς του χρησιμοποίησε πολλές αθλήτριες δοκιμάζοντας την αγωνιστική τους κατάσταση ενόψει και του κυπέλου που ορίστηκε τελικά για τις 8/2/2015 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας με αντίπαλο την ομάδα του ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία με στόχο την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδας του κυπέλου Ελλάδας.

Τα σετ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. - Γ.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ( 3-0): 25-11, 25-18, 25-15.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. (Ζαρκαλής - Τσιούπης - Λώλης): Παπάζογλου, Βαρτζιώτη Στεφάνου Στ. (λ), Παππά-Ζώη, Ασημακίδου, Χατζηγιαννάκου, Βούλγαρη(λ), Κλούμπα, Χαρατζόγλου, Λάγκα, Στεφάνου Σωτ., Λαμπρίδη.

Γ.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Λιάπης): Γαβρίνα Αθ., Πατσουράκη, Γουβέλη , θεοδωρακάκη, Γαβρίνα Νεκ., Καστανά, Ζιώγκα (λ), Λάζαρη, Παπανίκου, Μαγδαληνού, Μάνθου, Ρώσση.

Διαιτητές : Χανός - Αποστόλου - Χρήστου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΑΣ