Ο.Φ.Η. - Τσαδήμας: Ο "δεσμοφύλακας" μιλάει για την προετοιμασία

Στην 4η εβδομάδα, βρίσκεται η προετοιμασία, της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, με τον προπονητή του ΟΦΗ Κώστα Δεληκώστα να δηλώνει ικανοποιημένος απο την καθημερινή προσπάθεια των αθλητών του στο γήπεδο, αλλά και το γεγονός, ότι δεν υπάρχουν θέματα τραυματισμών.

Ενας απο τους νέους παίκτες της ομάδας, ο έμπειρος λίμπερο Θοδωρής Τσαδήμας, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, ofivolleyball.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις απο τον ΟΦΗ και τη δουλειά που γίνεται.

Όπως τονίζει "όλα κυλούν ομαλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την οργάνωση της ομάδας και τη δουλειά στην προπόνηση. Δουλεύουμε στην οργάνωση παιχνιδιού. Μέρα με τη μέρα, θα είμαστε καλύτεροι. Η ομάδα δείχνει ότι έχει στόχο και προσανατολισμό. Πιστεύω ότι αυτό θα βγεί και στο πρωτάθλημα και η ομάδα θα κάνει κάτι καλό".

Ο Θοδωρής Τσαδήμας, θα συνδιάσει φέτος στην Κρήτη, το βόλει με τη δουλειά του, καθώς είναι σωφρονιστικός υπάλληλος, στις φυλακές Αλικαρνασσού και ήδη το ...παρατσούκλι "δεσμοφύλακας", δείχνει να του αρέσει.

"Η ζωή στην Κρήτη είναι υπέροχη και το νησί φανταστικό" μας λέει ο έμπειρος λίμπερο, που μαζί με τους συμπαίκτες του, θα επιχειρήσουν να κάνουν μια καλή σεζόν, με τον ΟΦΗ, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει.

Στην φωτογραφία, ο Θοδωρής Τσαδήμας, αριστερά.

http://bitly.ws/uHUg

Aπό το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ο.Φ.Η.