"Επενδύει" στις υποδομές ο ΟΦΗ

Στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ, βλέπουν την «βιτρίνα» που είναι η ανδρική ομάδα, η οποία αποτελεί το μοναδικό εκπρόσωπο της Κρήτης, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει και ετοιμάζεται να αγωνιστεί για 4η σερί σεζόν στα "σαλόνια",  αλλά βλέπουν και τις υποδομές, με στόχο να μπούν οι βάσεις για κάτι πολύ καλό, τα επόμενα χρόνια.

Από πέρσι, έχει ξεκινήσει μια καλύτερη οργάνωση στα τμήματα υποδομής βόλει του ΟΦΗ, το οποίο μετράει σήμερα 150 παιδιά, σε αγόρια και κορίτσια.

Η γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ, πήρε το πρωτάθλημα Κρήτης, αλλά έχασε την άνοδο στην Α2, στα μπαράζ ανόδου (τερμάτισε τρίτη, ενώ ανέβηκαν δυο ομάδες).

Και στις υποδομές όμως, ο ΟΦΗ, δείχνει να βαδίζει σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο, ανεβάζοντας συνεχώς τον αριθμό των παιδιών, που έχει στη δύναμη του, αλλά και την ποιότητα δουλειάς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, ο ΟΦΗ δήλωσε φέτος συμμετοχή σε 8 κατηγορίες βόλει, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚ.

Στα κορίτσια, σε ηλικίες Κ20, Κ18 Α’ και Β’, Κ16 Α’ και Β’. Και στα αγόρια Κ17, Κ18 και Κ21.

Αυτό δείχνει, το βάρος που δείχνουν στον ΟΦΗ, στην βάση του συλλόγου.

Στην συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Ζλατιλίδης, με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής τυ ΟΦΗ, η κατεύθυνση που δόθηκε είναι η δουλειά αυτή να συνεχιστεί σε ακόμα καλύτερο επίπεδο και ο ΟΦΗ να είναι πρωταγωνιστής στην Κρήτη και στο θέμα των υποδομών, του βόλει, στα επόμενα χρόνια.

Οι υποδομές του ΟΦΗ, θα ενισχυθούν φέτος με την παρουσία του έμπειρου προπονητή Νίκου Αντωνιάδη, ο οποίος θα είναι συνεργάτης του Κώστα Δεληκώστα στην πρώτη ομάδα, αλλά και του Γιάννη Καρδαμανίδη, ο οποίος πέρσι ήταν βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα και φέτος μετακομίζει, στις υποδομές.

Στα κορίτσια, παραμένει ο Νίκος Προύφας, που είναι ένας προπονητής με περγαμηνές στο γυναικείο βόλει και αναγνώριση σε όλη την Ελλάδα, για την δουλειά του.

Το γκρουπ των προπονητών που απαρτίζουν σήμερα τις υποδομές του ΟΦΗ και θα πλαισιωθεί από 2-3 ακόμη πρόσωπα είναι:

-Νίκος Προύφας (Ομάδα Γυναικών-Νεανίδων-Κορασίδων-Παγκορασιδων)

-Γιάννης Καρδαμανίδης (παιδικό-εφηβικό)

-Γιώργος Μονιάκης (παμπαίδες)

-Νίκος Αντωνιάδης (προαγωνιστικό)

-Αθηνά Γεωργοπούλου (προαγωνιστικό)

-Κική Παπουλίδου (προαγωνιστικό).

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφές στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, στο βόλει σε αγόρια και κορίτσια, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ), απο όπου και θα λάβουν πληροφορίες.

H φωτογραφία είναι απο την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ στο βόλει. 

Απο αριστερά οι κ.κ. Νίκος Αντωνιάδης, Νίκος Προύφας, Δημήτρης Ζλατιλίδης, Γιάννης Δανδάλης, Αντ. Γεωργοπούλου, Κική Παπουλίδου και Αθηνά Γεωργοπούλου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΦΗ