Για δυσάρεστα γεγονότα κάνει λόγο ο ΣΠΑΚ στον αγώνα με την ΑΕΛ

Ανακοίνωση του ΣΠΑΚ για τον αγώνα με την ΑΕΛ.
"Θα θέλαμε πρώτα απ’ όλα να συγχαρούμε τα κορίτσια της ΑΕΛ για τον υπέροχο αγώνα και τη δίκαιη νίκη τους.
Θα πρέπει όμως να αναφερθούμε και σε κάποια δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν την Τρίτη το βράδυ στο γήπεδο ΑΛΚΑΖΑΡ. Αριθμός φιλάθλων της ΑΕΛ επιτέθηκαν σε κάποιους φιλάθλους μας χωρίς κανένα λόγο και καμιά αφορμή εκ μέρους μας. Για την ιστορία αναφέρουμε πως αποτελούνται από γονείς, αδέρφια και φίλους των παικτριών μας που βρέθηκαν στο γήπεδο για να τις υποστηρίξουν. Μάλλον αυτό είναι απαγορευτικό να συμβαίνει στο ΑΛΚΑΖΑΡ.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, φραστική επίθεση με χυδαίες εκφράσεις δέχτηκε η Πρόεδρος της ομάδας μας, όχι ο προπονητής μας, γιατί τόλμησε και χειροκρότησε τις προσπάθειες της ομάδας. Μάλλον και αυτό είναι απαγορευτικό να συμβαίνει στο ΑΛΚΑΖΑΡ.
Το αποκορύφωμα όμως της βραδιάς συνέβη με το τέλος του παιχνιδιού, όταν οι αθλήτριες μας καθώς έκαναν τις διατάσεις τους μακριά από την κερκίδα των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ , χωρίς κανένα λόγο εκσφενδονίστηκε ένα μπουκάλι νερό το οποίο και τραυμάτισε μια παίκτριά μας στο πόδι της.
Τέλος, να τονίσουμε ότι η ομάδα αποχώρησε από το γήπεδο υπό την απειλή επεισοδίων με τη συνοδεία περιπολικού αστυνομίας.
Άραγε ποια είναι η άποψη της Ένωσης μας, μέλη της οποίας ήταν παρόντες στο γήπεδο, για τα γεγονότα αυτά;
Δεν ζητάμε την τιμωρία της ΑΕΛ γιατί σεβόμαστε την προσπάθεια των αθλητριών και των προπονητών που δίκαια βρίσκονται στην πρώτη θέση.
Αυτό που ζητάμε και πάντα θα παλεύουμε γι’ αυτό είναι το <<ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ>>.
Αυτό που ζητάμε είναι να έχουμε το δικαίωμα να βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα μας χωρίς κάποιου είδους απειλή.
Ζητάμε την προσπάθεια όλων των υπευθύνων να διατηρήσουμε στα γήπεδα ένα υγιές περιβάλλον για τους νέους μας.
ΓΙΑΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ"