Ενεργοποιείται ξανά το τμήμα βόλεϊ του Ανταγόρα Κω

Ο Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω ανακοινώνει την επαναλειτουργία του Τμήματος Πετοσφαίρισης (Volleyball), ενός Τμήματος με μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν του συλλόγου. 

Παράλληλα, ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή  Μπίλλη Ευστράτιο, πτυχιούχο του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης),με μεταπτυχιακό στο διατμηματικό πρόγραμμα σπουδών στην ανθρώπινη απόδοση και υγεία και κατεύθυνση "προπονητική αθλημάτων".

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω, Πλούμπης Μάριος, τόνισε τη σημασία της επαναδραστηριοποίησης του Τμήματος Πετοσφαίρισης με έναν έμπειρο και πτυχιούχο Κώο προπονητή με προϋπηρεσία σε μεγάλα και ιστορικά σωματεία, όπως ο Άρης και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο προπονητής Μπίλλης Ευστράτιος δήλωσε: 

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του συλλόγου, κ.Πλούμπη Μάριο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Με χαροποίησε ιδιαίτερα η ανταπόκριση του κ.Πλούμπη στο εγχείρημα επαναλειτουργίας του Τμήματος καθώς και η διαβεβαίωση του για συνεργασία και στήριξη στην νέα αυτή προσπάθεια.

 

πηγή: giafkasports.gr