Πετυχημένο το τουρνουά της Σκοπέλου με ομάδες της Α2 (PHOTOS)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου το τουρνουά βόλεϊ γυναικών Σκοπέλου.

Οι ομάδες του Πανιώνιου, Ε.Α. Λάρισας, ΑΡΓΩ Βόλου και Α.Ο. Σκοπέλου πρόσφεραν στιγμές θεάματος και έντονων βολειμπολικων συγκινήσεων.

Ο Α.Ο. Σκοπέλου είπε: Ευχαριστούμε τα τεχνικά επιτελεία και τις αθλήτριες των ομάδων που ταξίδεψαν στο νησί μας και έδωσαν την δυνατότητα στα παιδιά - αθλήτριες μας να αποκομίσουν εμπειριες που θα τους φανούν χρήσιμες στην συνέχεια της αθλητικής τους πορείας. Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την στήριξη της και τον Δήμο Σκοπέλου που ήταν δίπλα μας για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το τουρνουά αυτό.
Ο προπονητής της ΑΡΓΩ Βόλου είπε: Στο όμορφο νησί της Σκοπέλου είχε την χαρά να παραβρεθεί σύσσωμη η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας το τριήμερο 18-20 /09 και να λάβει μέρος στο 2ο τουρνουά Βόλεϊ που διοργάνωσε ο ΑΟ Σκοπέλου με συμμετοχή των συλλόγων Α.Ο Σκοπέλου, ΕΑ Λάρισας και Πανιωνίου . Μετά την πρόσκληση την οποία δεχτήκαμε με μεγάλη μας χαρά η γυναικεία ομάδα μας είχε την τύχη στις πρώτες από κοινού εμφανίσεις τους να αναμετρηθούν σε πολύ δυνατά παιχνίδια υψηλού επιπέδου τα οποία πρόσφεραν αγωνιστικό θέαμα και βοήθησαν το τεχνικό team να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα έν όψη της αρχής του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε θερμά τον Α.Ο Σκοπέλου και τον προπονητή Γιάννη Τσακάλη και την διοίκηση για την πρόσκληση στο άψογα διαργανωμενο τουρνουά και για την ζέστη τους φιλοξενία.
Η Ε.Α. Λάρισας είπε: Το Δ.Σ. της Ε.Α.Λ. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον Α.Ο Σκοπέλου για την άψογη φιλοξενία των αθλητριών της γυναικείας ομάδας Volley και του τεχνικού επιτελείου αυτών στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Σκόπελο στις 18, 19 και 20/09/2020. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ από όλους μας τόσο στον προπονητή του Α.Ο. Σκοπέλου, Γιάννη Τσακάλη, όσο και στον πρόεδρο της ομάδας της Σκοπέλου, Γιώργο Κοχύλη, καθώς και στον έφορο της, Μιχάλη Γεράκη.