Πανάξια άνοδος για το γυναικείο volley του Ιωνικού Νίκαιας

Το ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. στην πρόσφατη συνεδρίασή του έλαβε σημαντικές αποφάσεις για τα Πρωταθλήματα ΕΣΠΕΔΑ 2019-2020.

Στην κατηγορία που αφορά την ομάδα volley του Ιωνικού Νίκαιας, αποφάσισε την άνοδο στην Τοπική Κατηγορία Γυναικών των ομάδων ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ, Εθνικός ΟΦΠΦ με βάση τη βαθμολογία τη δεδομένη χρονική περίοδο διακοπής του πρωταθλήματος και της ομάδας του ΑΟ Φλοίσβος.

Έτσι η γυναικεία ομάδα volley του Ιωνικού Νίκαιας την πρώτη ιστορική χρονιά επαναλειτουργίας του τμήματος volley ξεκινάει με επιτυχία το μεγάλο ταξίδι της προς τις μεγάλες εθνικές κατηγορίες κερδίζοντας πανάξια την άνοδο αφού σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος βρίσκονταν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας στις οποίες παρέμεινε μέχρι τη χρονική στιγμή διακοπής του πρωταθλήματος.

Πάντα πιστεύαμε στο ρητό ότι “μια πράξη δημιουργίας είναι πρώτα μια πράξη πίστης”. Και πολλοί ήμασταν αυτοί που πιστέψαμε και οραματιστήκαμε την ανάπτυξη και χωρίς όρια πρόοδο του volley της Νίκαιας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αθλήτριες της ιστορικής “πρώτης” γυναικείας ομάδας volley μετά την επανέναρξη λειτουργίας του τμήματος και συγκεκριμένα:
• Στη Ράνια, την Αλεξάνδρα, τη Δώρα, την Έρρικα, τη Μαρία, τη Σίσσυ, την Έλενα, την Κατερίνα, την Εύα, τη Βίκυ, τη Δήμητρα, την Έλενα, την Όλγα.
• Τους προπονητές Νίκο Μαρμαρινό και Παναγιώτη Μαρούλη και τους εφόρους.
• Την Elite Star Volley Academy και όλη την ομάδα υποστήριξης.
• Τη διοικητική ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γίναμε όλοι μαζί μια μεγάλη ομάδα και στηρίξαμε αυτή την όμορφη, αναπτυξιακή και απόλυτα υγιή προσπάθεια που γίνεται στο ερασιτεχνικό volley της Νίκαιας.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ !

Πολύ σύντομα θα αρχίσουμε να επικοινωνούμε το σχεδιασμό της επόμενης αθλητικής χρονιάς για τον οποίο μπορούμε από τώρα να υποσχεθούμε ότι θα είναι εντυπωσιακός και ότι θα υπηρετεί με ξεκάθαρο τρόπο τους απαιτητικούς και φιλόδοξους στόχους που έχουν τεθεί για την επόμενη 3ετία.


ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ VOLLEY
ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
#IonikosNikaiasVolley #womenvolleyball