Εκδήλωση για τα 40 χρόνια ιστορίας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης

Στις 26 Δεκεμβρίου, το κλειστό γυμναστήριο Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας θα φιλοξενήσει μια ξεχωριστή εκδήλωση, με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης να γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυση του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΕΠΠΕ θα τιμήσει το ένδοξο παρελθόν με τους ιδρυτές του Συνδέσμου, τους ανθρώπους που έχουν διατελέσει πρόεδροί του, καθώς και όλους τους Έλληνες ομοσπονδιακούς προπονητές που, με τη συνεχή αφοσίωσή τους, έχουν προσφέρει στην εξέλιξη της προπονητικής και του βόλεϊ στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30 και αναμένεται να είναι μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις του παρελθόντος, συναισθήματα, αλλά και ανασκόπηση των επιτευγμάτων των Ελλήνων προπονητών κατά τη διάρκεια των τελευταίων 40 ετών. Είναι μια ευκαιρία να ενωθούν όλες οι γενιές προπονητών, δημιουργώντας μία γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της προπονητικής στην Ελλάδα.

Ο ΣΕΠΠΕ προσκαλεί όλους τους φίλους της πετοσφαίρισης, τους παλιούς και νέους προπονητές, τους αθλητές, τους φορείς του αθλητισμού και το ευρύ κοινό να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να μοιραστούν αυτή την ξεχωριστή στιγμή με όλους εκείνους που έχουν συνεισφέρει στην ανάπτυξη του αθλήματος.