Με τρίποντο έφυγε η Κόρινθος από τη Θεσσαλονίκη

Kαθαρή νίκη με 3-0 σετ κατάφερε να πάρει ο ΑΣΠ Κόρινθος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αίαντα Ευόσμου – το Σάββατο 26 Νοεμβρίου – για την 7η αγωνιστική της Pre League Γυναικών.

Συγκεντρωμένη από την αρχή μέχρι το τέλος, η ομάδα του Μανώλη Πρασανάκη δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μόνο το τρίτο σετ μπορεί να χαρακτηριστεί γεμάτο, ωστόσο ακόμα και εκεί οι “ερυθρόλευκες” βρήκαν λύσεις και έφυγα με νίκη 3-0 από το ΔΑΚ Ευόσμου σε μόλις 75 περίπου λεπτά.

Η ομάδα μας αυτή την εβδομάδα έχει ρεπό, ενώ ακολουθεί το εντός έδρας κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στη ΧΑΝΘ για την 9η αγωνιστική, στις 10 Δεκεμβρίου (18:00).

Με το πέρασμα της 7ης αγωνιστικής ο ΑΣΠ Κόρινθος βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών.

Α.Π.Σ. Αίας – Α.Σ.Π. Κόρινθος 0-3 (16-25, 18-25, 21-25)

Διαιτητές: Τοσουνίδης, Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Σιδηράς, Επόπτες: Κοτσικάρη, Σταυρίδου.

Α.Π.Σ. ΑΙΑΣ (Γιάννης Βαγγέλης): Μπίτση, Χατζίκου, Στάικου, Καντίδου, Τσιούπα, Γερομίχαλου / Σαουλίδου (λ), Γεωργιάδου (λ), Ηλιάδη-Μάνου, Σπανού, Σαχανίδου.

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μανώλης Πρασανάκης): Βενέτη, Ρίτερ, Σπυροπούλου, Ανγκούλο, Κυπαρίσση, Παπά / Μαργαρίτη (λ), Αγγιστριώτη (λ), Πατουχέα.

 

πηγή: korinthosvolley.gr