Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο ΑΣΠ Κόρινθος στα δύο πρώτα φιλικά

Τα δύο πρώτα του φιλικά προετοιμασίας έδωσε το Σαββατοκύριακο ο ΑΣΠ Κόρινθος στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου, με τις αθλήτριες του Μανώλη Πρασανάκη να δείχνουν εξαιρετικά στοιχεία τόσο κόντρα στον ΖΑΟΝ – που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη Volley League Γυναικών – όσο και απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμάτας που είναι και φετινός αντίπαλος της ομάδας μας.

  Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΖΑΟΝ, οι “ερυθρόλευκες” ήταν άκρως ανταγωνιστικές και το τελικό 1-3 σετ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης. Στα δύο πρώτα σετ οι γηπεδούχες ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 23-25- και 24-26 αντίστοιχα, ενώ στο τρίτο σετ έβγαλαν αντίδραση και με ποιοτικό volley κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 σετ με 25-14. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ τα κορίτσια του Μανώλη Πρασανάκη, επίσης στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και σε αρκετές περιπτώσεις έβαλαν δύσκολα στην ομάδα από την Κηφισιά, αν και αυτά δεν ήταν αρκετά για να αποφευχθεί το 21-25 και το τελικό 1-3 σετ υπέρ των φιλοξενούμενων.Το ματς της Κυριακής έναντι του Απόλλωνα Καλαμάτας ήταν σαφώς ένα πολύ καλό τεστ για τη μέχρι τώρα προετοιμασία του ΑΣΠ Κόρινθος, λόγω και του ότι η ομάδα αυτή θα είναι φετινή αντίπαλος του. Με κυριαρχικό volley στα δύο πρώτα σετ η ομάδας μας πήρε ισχυρό προβάδισμα με 2-0 σετ (25-20, 25-17), ενώ στο τρίτο σετ ο προπονητής αποφάσισε να δοκιμάσει περισσότερα στο παρκέ και έτσι η ομάδα της Καλαμάτας κατάφερε να μειώσει σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Αγωνίστηκαν: Angulo, Παπά, Μαργαρίτη -λ, Αγγιστριώτη- λ, Κυπαρίσση, Ελευθερίου, Σπυροπούλου, Βαλληνδρά, Πατουχέα, Βενέτη, Βενετσάνου, Ντρίζα

H ομάδα μας επικεντρώνεται πλέον στα επόμενα φιλικά παιχνίδια που έχει να δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών. Επόμενος αντίπαλος είναι ο ΑΟΝ Αργυρούπολη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου, την Τετάρτη 21/9 στις 20:00.

 

πηγή: korinthosvolley.gr