Τη νίκη πήρε ο Ήφαιστος μέσα στην έδρα του Πανερυθραϊκού

Ακόμα μια ήττα γνώρισε η ομάδα του Πανερυθραϊκού αυτή τη φορά από τον Ήφαιστο Φλώρινας. 

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας που αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών έχασε τον αγώνα με 3-0 ενώ θα μπορούσε σίγουρα να κάνει κάτι καλύτερο καθώς έφτανε συνέχεια στην πηγή… αλλά δεν έπινε νερό. Η ομάδα της Φλώρινας ενισχυμένη από τους δύο ξένους της δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Πανερυθραϊκό καθώς όταν πιεζόταν έβγαζε καλές επιθέσεις και έπαιρνε τα σετ.

Στο πρώτο σετ ο Ήφαιστος προηγήθηκε 8-4, κράτησε τη διαφορά και μάλιστα βρέθηκε να προηγείται 15-9. Ο Πανερυθραϊκός πλησίασε σιγά – σιγά στο 19-17, και το σκορ έφτασε στο 21-21. Ο Καβαρινός βρήκε αντένα στο 21-22 για να πάρει ο Ουτζής τάιμ άουτ. Ακολούθησε λάθος του Μάρκου η Ερυθραία μείωσε 22-24 μετά από άουτ σερβίς του Καλλέργη αλλά ο Ιλουόνι έκανε το 22-25.

Στο δεύτερο σετ ο Πανερυθραϊκός μπήκε δυνατά και προηγήθηκε 5-1 για να πάρει ο Γκολίτσης τάιμ άουτ. Η Φλώρινα άρχισε να ροκανίζει τη διαφορά να ισοφαρίσει στο 10-10 να περάσει μπροστά 18-20 για να πάρει ο Ουτζής τάιμ άουτ. Ο Πανερυθραϊκός ισοφάρισε και πέρασε μπροστά στο 22-21 με μπλοκ του Καβαρινού στον Καλλέργη. Ο Γκολίτσης πήρε τάιμ άουτ και στη συνέχεια με ένα γρήγορο 4-0 ο Ήφαιστος πήρε το σετ.

Στο τρίτο σετ ο Πανερυθραϊκός μπήκε πολύ άσχημα με τον Ήφαιστο να προηγείται μέχρι και 10-18. Σε αυτό το σημείο η ομάδα της Νέας Ερυθραίας προσπάθησε να κάνει τη μεγάλη επιστροφή. Με δυνατό σερβίς πλησίασε απειλητικά τον Ήφαιστο, με άσο του Μάρκου έγινε το 15-19 και του Καβαρινού το 18-22. Ο Γκολίτσης πήρε τάιμ άουτ. Ο Παπαδόπουλος το 19-22, ο Ταραμίγκος που είχε μπει στο σετ αντί του Δημητούλη μπλοκ στον Καλλέργη για το 20-22 αλλά ακολούθησε άουτ του Παπαδόπουλου και ο Ιλουόνι σταμάτησε τον Παπαδόπουλο με μπλοκ για το 20-24, ο Δορδοκίδης το 21-24 και ο Γαληρόπουλος το 21-25 για τη Φλώρινα.

Α.Σ. Πανερυθραϊκός - Α.Π.Σ. Ήφαιστος Φλώρινας 0-3 (22-25, 22-25, 21-25)

Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Μεταξά, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Ουτζής): Παπαδόπουλος,  Δημητούλης, Μπάος, Καβαρινός, Μάρκου, Δορδοκίδης / Αχιλλεόπουλος (λ), Τασάκος, Ταραμίγκος, Καρύκας

Α.Π.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Σπύρος Γκολίτσης): Γεωργιάδης, Νακάι, Ιλουόνι, Χατζόπουλος, Καλλέργης, Γκόρτσανιουκ, / Αντωνιάδης (λ), Σδραυκάκης, Γαληρόπουλος, Χρυσάφης.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.