Με τρίποντο έφυγε ο Άρης από τη Νέα Ερυθραία

 Την ήττα γνώρισε για ακόμα μία αγωνιστική ο Πανερυθραϊκός καθώς ηττήθηκε από τον Άρη με 3-0 σετ στην έδρα του. 

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας για ακόμα μία αγωνιστική έχασε μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει δύο σετ αλλά η απειρία των παικτών της έφερε τα σετ στην αντίπαλη ομάδα.

Ο Πανερυθραϊκός δεν κατάφερε να πιέσει στο σερβίς κάνοντας λάθη σε σημεία που του στοίχισαν  πολύτιμους πόντους.  Ο Άρης από την άλλη έδειξε ψυχραιμία και κατάφερε να πάρει τα σετ.

Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη είχε αρκετά καλό block, πίεσε στο σέρβις  και με την εμπειρία των Σαρικεΐσογλου και Σωτηρίου  στην επίθεση και με το Βλαχόπουλο να μοιράζει ιδανικά τις μπάλες, πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο στη Νέα Ερυθραία.

Στο πρώτο σετ ο Άρης πέρασε  γρήγορα μπροστά με 6-10 και 8-14 αναγκάζοντας την Ερυθραία να πάρει τάιμ άουτ. Από αυτό το σημείο η ομάδα του Ουτζή  άρχισε να ροκανίζει την διαφορά και με άσο του Ρεστέμη ισοφάρισε στο 14-14. Ακολούθησαν μικρές εναλλαγές στο , με τον Πανερυθραϊκό να περνάει μπροστά στο 17-16 και τον Οικονομίδη να παίρνει τάιμ άουτ.  Ο Πανερυθραϊκός συνέχισε να προηγείται 19-16 και 19-18 αλλά ο Άρης έκλεισε τη διαφορά και με τον Σαρικεΐσογλου έκανε το 19-19 και στην αμέσως επόμενη φάση πέρασε μπροστά.  Ακολούθησε πάλι εναλλαγή στο σκορ για αρκετή ώρα. Με τον Μάρκου η Ερυθραία που είχε μπει στον αγώνα στη θέση του Καβαρινού έκανε το 22-23, ο Σωτηρίου έδωσε ακόμα ένα πόντο στον Άρη για το 22-24, ακολούθησε σέρβις φίλε 23-24 αλλά στην αμέσως επόμενη φάση ο Άρης πήρε το σετ 23-25.


Με την κεκτημένη ταχύτητα του προηγούμενου σετ ο Άρης έκανε το 1-6 με άσο του Μπούτου.  Ο Πανερυθραϊκός πήρε τάιμ άουτ, αλλά ο Άρης συνέχισε να πηγαίνει σταθερά μπροστά. Με άσο ο Σαρικεΐσογλου έκανε το 2-8, με μπλοκ ο Πεντίδης το 3-10, η Ερυθραία έβαλε ένα πόντο στο 4-11 με τον Καβαρινό, ο Σωτηρίου έκανε του 6-13 και στο 7-14 ο Ουτζής ξαναπήρε τάιμ-άουτ.  Ο Άρης με καλές επιθέσεις τους των Σαρικεϊσογλου, Μπούτου, Σωτηρίου  έκανε το 13-22, ο Πανερυθραϊκός  μείωσε σε 13-22 και Οικονομίδης πήρε τάιμ-άουτ, με τον Σωτηρίου τελικά να παίρνει τον τελευταίο πόντο στο 18-25.

Στο τρίτο σετ ο Πανερυθραϊκός ξεκίνησε πολύ καλύτερα και προηγήθηκε 6-3 με τον Οικονομίδη να παίρνει τάιμ-άουτ. Ακολούθησε μπλοκ του Μπισέτ στο Ρεστέμη για να μειώσει ο Άρης 7-5 και ακόμα δύο πόντους του Μπισέτ έφεραν την ισοφάριση 7-7 για τον Άρη.  Οι δύο ομάδες άρχισαν να πηγαίνουν πόντο-πόντο για αρκετή ώρα και τελικά μετά τον πόντο Πεντίδη στο 20-22 ο Πανερυθραϊκός πήρε τάιμ άουτ.  Ο Ρεστέμης έκανε το 21- 22 για τον Πανερυθραϊκό, ο Κονίδης το 22-24 και με μπλοκ του Μπισέτ ολοκληρώθηκε το σετ 22-25 και ο αγώνας.

ΓΣ Πανερυθραϊκός – Α.Σ. Άρης 0-3 (23-25, 18-25, 22-25)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Ουτζής): Δορδοκίδης, Δημητούλης, Ρεστέμης, Τασάκος, Κονίδης, Καβαρινός, Αχιλλεόπουλος (λ) / Μάρκου, Ταραμίγκος, Καρύκας, Αχιλλεόπουλος, Μπάος

ΑΡΗΣ (Οικονομίδης): Βλαχόπουλος, Σωτηρίου, Πεντίδης, Μπούτος, Σαρικεϊσογλου, Μπισέτ, Τάλμποτ (λ) / Κανάρης, Κουτσονίκας, Ρεμπούτζιας, Τζελάτη