Ανανεώσεις για την Ένωση Ιλίου

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κεντρική Ματίνα Πανοπούλου, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα βόλεϊ των Γυναικών του συλλόγου μας την σεζόν 2023-2024 στο πρωτάθλημα της Α2.

Η Ματίνα είναι ένα δικό μας παιδί που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ένωσης Ιλίου και επιστρέφει φέτος στην οικογένειά μας, στην προσπάθεια της ομάδας μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2. Η Ματίνα στην ως τώρα καριέρα της έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Pre League με την ΑΕΚ (2019-2020), ενώ στην ίδια διοργάνωση έχει συμμετάσχει και με τον Γ.Σ. Πετρούπολης, όπως και με την ομάδα της Λαμίας. Πέρυσι αγωνίστηκε με τον Θρίαμβο Χ. στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Ευχόμαστε  στην Ματίνα υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας.

MATINA_PANOPOULOU.jpgΟ Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κεντρική αθλήτρια και αρχηγό της ομάδας μας στην ιστορική άνοδο στην Α2 ,Ιωάννα Εικοσπεντίδου, η οποία θα συνεχίσει και φέτος να καρφώνει για την ομάδα μας στην Α2.

Η Ιωάννα παρά την άτυχη στιγμή του τραυματισμού της την περυσινή αγωνιστική σεζόν, επιστρέφει δυνατά και θα ενισχύσει την ομάδα του συλλόγου μας στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ θα αποτελέσει ένα ακόμη ισχυρό χαρτί στα χέρια του προπονητή μας Βασίλη Μανθάτη.

Ευχόμαστε στην Ιωάννα υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας!

IOANNA EIKOSPENTIDOU