Ανανέωσε με τον ΑΟ Θήρας η Μαρία Καραμπάση

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Μαρία Καραμπάση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν της Volleyleague γυναικών 2023-2024.

H 19χρονη λίμπερο από την Αλεξανδρούπολη, μετά το περσινό της ντεμπούτο στα «σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ και την ανάδειξή της ως «Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια» στο Διεθνές Τουρνουά «Νομίκεια 2022», θα συνεχίσει να αγωνίζεται για άλλη μια χρονιά να αγωνίζεται με τη φανέλα του Α.Ο. Θήρας και να προσφέρει τις υπηρεσίες της για την επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις, μετά τη συμφωνία της με τη διοίκηση, η νεαρή Εβρίτισσα αθλήτρια τόνισε: «Είμαι χαρούμενη που για μια ακόμη μια χρονιά ένας σύλλογος όπως ο Α.Ο. Θήρας δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ομάδα μου να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες.»
 
Η οικογένεια του Α.Ο. Θήρας εύχεται στη Μαρία καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο».