Στα «πράσινα» συνεχίζει η Μεταξά!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ναταλία Μεταξά για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Η Μεταξά θα συνεχίζει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» για πέμπτη χρονιά και να ενισχύσει το τμήμα στην επίτευξη των στόχων του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ναταλία Μεταξά ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό για πέμπτη χρονιά! Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου για άλλη μια σεζόν και από μεριάς μου θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα μου να κρατήσει τα κεκτημένα και να κατακτήσει ακόμα περισσότερα κύπελλα την ερχόμενη σεζόν. Τέλος, θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού για όλη την αγάπη και τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια!»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων: Ανακοίνωσε την παραμονή του Σάκη Ψάρρα για 4η χρονιά Παραμένει στα κόκκινα η Μαρία Σωτηρίου »