Αντεπίθεση του Εθνικού με Φωτεινού

Έντυσε στα κυανόλευκα την πολύπειρη "Blocker" Άννα Φωτεινού!!!
Άλλη μια σπουδαία μεταγραφή έκλεισε χθες το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιώς ετοιμάζοντας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας την αντεπίθεση του!!
 
Πρόκειται για μια από τις καλύτερες και πιο έμπειρες αθλήτριες  που έχει αγωνισθεί στα Ελληνικά γήπεδα ως "κεντρική μπλοκέρ" την Άννα Φωτεινού!!
 
Η Άννα "ξαναπιάνει λιμάνι" αυτή την φορά για το Εθνικό, αφού υπήρξε για τέσσερα χρόνια αρχηγός  στον συμπολίτη μας Πορφύρα με σημαντικές επιτυχίες, ενώ έχει αγωνισθεί με τα χρώματα της ΑΕΚ, της Θέτιδας Βούλας, του Πανιωνίου, από τον οποίο και αποδεσμεύτηκε πριν μια εβδομάδα για να έρθει στον Εθνικό μας!!
 
Ο Επικεφαλής του τμήματος Σπύρος Κουτούβαλης, ο άνθρωπος που μπόρεσε να "αρπάξει" μέσα από τα χέρια άλλων ομάδων την αθλήτρια η οποία είχε πολλές προτάσεις στα χέρια της, δήλωσε:
 
" Η θέση του Εθνικού στο πρωτάθλημα είναι εντελώς πλασματική και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα, αφού οι αθλήτριες αρχίζουν να μπαίνουν στην φιλοσοφία που θέλει να τους περάσει, ο προπονητής μας Γιώργος Δερμάτης!!
Όλες οι κινήσεις που κάναμε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο έγιναν για να πετύχει η ομάδα μας και τον δεύτερο στόχο ( αφού ο πρώτος επιτεύχθηκε με την συμμετοχή στον Τελικό του Κυπέλλου) που έβαλε το καλοκαίρι και δεν είναι άλλος από την συμμετοχή μας στα  playoffs του πρωταθλήματος, στόχος που εξακολουθεί να είναι εφικτός!!
Για την μεταγραφή της  Άννας Φωτεινού μιλάνε από μόνα τους τα κατορθώματα της στους αγωνιστικούς χώρους τόσα χρόνια!! Αποτελεί Τιμή για τον Εθνικό να τον επιλέγουν αθλήτριες με τον ήθος τον επαγγελματισμό και την ποιότητα, που διακρίνουν την Άννα!!
Την καλωσορίζω και της εύχομαι Υγεία και Επιτυχίες με την ομάδα μας!!