Ανανεώσεις στον Πήγασο Πολίχνης

Το ΔΣ του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τους νεαρούς παίκτες Σωτηρίου, Παλαιοχωρινό και Τοκαμάνη.
Τρείς σπουδαίοι αθλητές του συλλόγου μας που αγωνίζονται στο εφηβικό, θα ενσωματωθούν και θα πλαισιώσουν το ανδρικό τμήμα.
Τα παιδιά αυτά, είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα της φιλοσοφίας του ΠΗΓΑΣΟΥ, που είναι να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς αθλητές, να τους στηρίζει στις προσπάθειες και την εξέλιξή τους.
Οι δηλώσεις των παικτών:
Κωνσταντίνος Σωτηρίου (κεντρικός) : « Έπειτα από 4 χρόνια χαράς και επιτυχιών στις αναπτυξιακές κατηγορίες, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Πήγασου για 5η σεζόν και στην προσπάθεια για μια καλή πορεία στην μεγάλη κατηγορία».
Απόστολος Παλαιοχωρινός (λίμπερο) : «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την ομάδα του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο την διοίκηση όσο και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου! Εύχομαι μία άκρως επιτυχημένη σεζόν σε όλη την ομάδα, χωρίς τραυματισμούς και με πολύ κόσμο στο γήπεδο».
Αλέξιος Τοκαμάνης ( ακραίος) : «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για ακόμη μια χρονιά στην ομάδα.Αυτή είναι η πρώτη μου παρουσία στην Volley league και είναι σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκομαι σε ένα υγιές σωματείο όπως ο Πήγασος. Ευχαριστώ την διοίκηση και το προπονητικό staff για την ευκαιρία και εύχομαι μια σεζόν με υγεία,χωρίς τραυματισμούς, και επιτυχίες».