Από το λιμάνι... στα βόρεια προάστια ο Στιβαχτής

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Κώστα Στιβαχτή για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο έμπειρος πασαδόρος ο οποίος την περίοδο 2020-21 αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Volley League, αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφή της ομάδας των βορείων προαστίων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κώστας Στιβαχτής στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής των «κυανόλευκων» τόνισε: « Είμαι χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της Κηφισιάς. Η χαρά μου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς θα συνεργαστώ με τον προπονητή Κώστα Χριστοφιδέλη, με τον οποίο στο παρελθόν αγωνιστήκαμε μαζί».

Στη συνέχεια ο Έλληνας διεθνής πρόσθεσε: «Πρωταρχικός στόχος μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και να παρουσιάσουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα περίοδο. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να υλοποιήσει τους στόχους της. Το νέο πρωτάθλημα είναι δεδομένο ότι θα είναι δυνατό, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί».

Από το Γραφείο Τύπου

ΑΟΠ Κηφισιάς