Για τη Λαμία αναχωρεί από τη Νάξο η Μητακίδου

Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εξαιρετική μπλοκέρ Μητακίδου Γεωργία για να ενισχύσει το κέντρο της ομάδας.

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη στις 14 Απριλίου το 1999 με ύψος 1.87μ., έκανε τα πρώτα της αθλητικά βήματα στις ακαδημίες βόλεϊ της Α.Ε.ΑΞΙΟΥ μέχρι και το 2012 ,όταν και μεταπήδησε στην ομάδα του Α.Σ.ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, όπου παρέμεινε έως το 2021. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον ΠΑΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο.Ν. (2021 – 2022).

    Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

    Με την επισφράγιση της συμφωνίας η αθλήτρια δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα είμαι κι εγώ μέλος της οικογένειας του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 και ανυπομονώ να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και την διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα ήθελα κι εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ την νέα μου ομάδα να προσεγγίσει τους στόχους της σ’ αυτό το απαιτητικό πρωτάθλημα. Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε μια αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”.

   Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 καλωσορίζει την Γεωργία στην οικογένειά του και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο.Λ. 2013.